Categorii
Intrebari de la cititori

Pret manopera aplicare invelitoare acoperis tabla

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti pretul mediu al pietei la manopera de aplicare invelitoare casa – tabla tip Lindab (lei/mp sau euro/mp) si pretul mediu la manopera imbracat casa cu polistiren expandat de 10 cm grosime (lei/mp sau euro/mp); cu multumiri.


Intrebare de la Dumitru, pe adresa redactiei: Pret manopera aplicare invelitoare acoperis tabla.

5 răspunsuri la “Pret manopera aplicare invelitoare acoperis tabla”

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman,va putem rezolva si acoperisul si termoizolatia la casa.Daca va intereseaza ne gasiti la nr.tel 0769942980.Genul acesta de lucrari se negociaza la fata locului sau doriti preturi orientative care sa nu aiba nici o legatura cu realitatea.Sanatate va doresc.

buna ziua.manopera,pe metru patrat,la montaj tabla lindab este de 15,00 lei iar manopera,pe metru patrat,la izolatie cu polistiren este de 30,00 lei.efectuam lucrari numai in judetul cluj.informatii suplimentare la tel.0743 426782 sau pe email veliossotiris@yahoo.com

Buna ziua
Dl Dumitru,suntem o firma din Citila si va stam la dispozitie cu deosebita placere,seriozitate si profesionalizm.Daca sunteti interesat de a afla preturi corecte (nu dam preturi pe sait)si de o posibila colaborare,va astept sa ne contactati cand doriti
Va multumesc
CU STIMA,TUDOR
TEL 0740189710

Salut,
Ca recomandare, cauta firma din orasul tau, preturile sunt asemanatoare dar orice deplasare, cazare va ridica pretul. Daca pretul nu se ridica, de undeva se va face rabat ca sa acopere cheltuielile, si de unde oare decat la … manopera ceea ce inseamna calitate. Pentru a fi sigur ca ai o garantie de la constructor, lucreaza legal, cu contract in care stipulate toti termenii si lucrarea executata, factura, proces verbal de receptie. Nu e varianta in care esti 100% sigur, dar procentul e mult mai mare decat sa lucrati la mica intelegere.
Intr-adevar tabla este mai spornica dar greselile mici duc la un dezastru, nu ca in cazul tiglei de beton, ceramice, unde orice gresala poate fi remediata fara costuri majore.
Abia astept sa ne civilizam in ale constructiilor.
Iar la final, pentru a schimba gandirea clientilor si constructorilor, lait motivul:
„BUN SI IEFTIN NU SE POATE”
Numai bine

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *