Categorii
Intrebari de la cititori

Solicit pret, termen de realizare a lucrarii si grafic de plati pentru construirea unei case

Buna ziua. Solicit un pret estimativ, un termen de realizare a lucrarii si un grafic de plati pentru construirea unei case cu regim de inaltime P + M, la rosu, care sa aibe amprenta la sol de 100 mp cu beci de 30 mp. Constructia sa fie de caramida Porotherm iar podul peste mansarda sa aibe minim 1,40 m inaltime. Elevatia de 40-50 cm iar fundatia de minim 50 cm. Acoperisul in doua ape, iar invelitoarea din tigla usoara sau tabla care sa imite tigla.
De asemenea sunt interesat de realizarea la cheie pentru parter. Parterul sa aibe urmatoarea distributie minima: living minim 25 mp; dormitor 16 mp; baie, bucatarie si accese etaj, subsol.


Intrebare de la Ion, pe adresa redactiei: Solicit pret, termen de realizare a lucrarii si grafic de plati pentru construirea unei case.

9 răspunsuri la “Solicit pret, termen de realizare a lucrarii si grafic de plati pentru construirea unei case”

manopera la rosu 25 lei mp construit, manopera beci 40-60 euro, manopera + materiale la rosu 150-200 euro. Sunt doar repere de pret fara valoare de ofertare. Pentru o oferta ferma si conforma cu proiectul dmv trimiteti va rog pe mail adriancapraru16@yahoo.com, documentatia tehnica executiva. 0720424045 Adrian

Buna ziua
Inaite de a solicita atatea detalii fara a oferii nici o informatie este foarte greu si imposibil, iar fundatiiile si constructiile nu se realizeaza dupa descrieri sumare gen fundatie de minim 50 cm, cota de inghet este 100 cm iar fundatia se realizeaza in functie de natura terenului – Strudiu Geotehnic, locatie, apoi dvs nu aveti nici proiect si solicitati de la valoarea investitiei, termen de realizare si plata pe etape sau acel grafic de realizare si de plata a lucrarii.Haideti sa incepem cu incepputul nu asa haoticsi eu va propun daca nu aveti proiect, noi fiind o companie complexa, va putem ajuta de la : arhitectura – proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie xun doriti dvs.
Pentru o colaborare, oferta de pret si executia lucrarilor va rugam sa ne contactati telefonic, noi va stam la dispozitie cu incredere si cu profesionalism .
Cu respect si stima,
Echipa „CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0742 756576 0767 954857
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Pret estimativ 27.000 E,daca va convine pretul trimiteti planurile(fundatie,parter mansarda si va trimit si graficul de lucrari si plati(Ps;fundatia trebuie de min.1,2 m)

BUNA ZIUA,
DL ION DACA DORITI SA AVETI RASPUNSURI LA TOATE INTREBARIILE DUMNEAVOASTRA VA ASTEPTAM SA MA CONTACTATI SA VA FACEM O OFERTA CORECTA PT ZILELE NOASTRE.

VA MULTUMESC,
CU STIMA,TUDOR
TEL 0740189710
EMAIL tudorelstirbug3@gmail.com

Echipa din jud.Teleorman va putem realiza casa la rosu sau la cheie.Daca va intereseaza ne gasiti la nr tel.0769942980.O zi buna va doresc.

Buna ziua santem o firma din Vrancea care va putem exzecuta lucrarea ce doritisi va pot oferi un deviz de lucrare pe faze de lucru si plata precum si termenul de lucrare daca ne trimiteti proiectu ,si ne puteti contacta pe dorygra_conssrl@yahoo.com 0753690672 .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *