Categorii
Intrebari de la cititori

Solutii termoizolare tavane spre pod

Buna ziua. Locuiesc intr-o casa construita in anii 70 in suprafata 100 mp facuta din caramida si pod din grinzi de lemn de grosimi neuniforme. Podul este folosit pentru depozitare diverse.
In urma unor masuratori cu o termocamera cea mai mare pierdere de caldura este prin tavane spre pod.
Ce solutii recomandati pentru termoizolarea podului?
Adica izolarea tavanului camerelor fiind suprafata plana, sau izolarea podului cu impedimentul amintit (podul denivelat datorita grinzilor cu grosimi intre 5 si 12 cm montate aleatoriu).
Incalzirea casei se face cu centrala murala pe gaz.


Intrebare de la Vasile, pe adresa redactiei: Solutii termoizolare tavane spre pod.

6 răspunsuri la “Solutii termoizolare tavane spre pod”

Salut.Solutii sant dar de regula acesta se dau la fata locului,tinind cont ca podul este utilizat pentru depozitarea diverselor lucruri(se circula pe el).Daca va intereseaza o echipa de meseriasi care sa va rezolve problema,noi santem din jud.Teleorman si ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

…si acele solutii sunt… Cele recomandate de noi sunt… si daca va intereseaza o colaborate ne gasiti la nr de tel. (ptr ca, daca vrea doar informatia oricum nu suna, iar daca vrea o firma aveti sanse mai mari ptr ca ati aratat un pic de profesionalism.
o zi buna.

buna ziua
solutia se numeste IsolAir Thermo si poate fi montat simplu chiar daca grinzile sint inegale,o cautare in curtea ‘unchiului” google o sa gasiti si niste filmulete pt montaj succes

Buna! Soluţia ce-a mai rapida şi practica este polistirenul aplicat direct pe tavan in partea interioara a camerei prin fixare cu adeziv si ulterior cu dibluri tip ciupercă ( 6/mp ) iar prin aplicare se poate realiza si indreptarea tavanului. Pe urmă se aplică adezivul, plasa şi gletul. Spor la lucru! Pt inf apelaţi 0745629800 Dănuţ

Buna seara.
Pentru expertiza si efectuare izolatie termica va rugam sa ne contactati si v-om raspunde in cel mai scurt timp.

Cu respect,
Cristian
tel: 0735478709

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *