Categorii
Intrebari de la cititori

Trebuie autorizatie sa ridic tavanul 15 cm si sa schimb acoperisul?

Am o casa de 70 m, din caramida, cu centura de 20 cm, vreau sa ridic tavanul cu 15 cm și sa schimb acoperisul. Mă interesează dacă trebuie autorizație, la ce costuri sa mă astept?


Intrebare de la Alina, pe adresa redactiei: Trebuie autorizatie sa ridic tavanul 15 cm si sa schimb acoperisul?

6 răspunsuri la “Trebuie autorizatie sa ridic tavanul 15 cm si sa schimb acoperisul?”

Buna ziua.Un pret corect se poate stabili numai la fata locului.Santem o echipa din jud.Teleorman,daca va intereseaza ma gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Buna seara,

Daca doriti o suprainaltare de 15 cm nu este nevoie de autorizatie,dar daca modificati arhitectura acoperisului,acolo este nevoie de autorizatie.
Referitor la manopera,avem nevoie de niste schite,poze,etc ca sa ne dam seama despre ce este vorba.
Prestam cu seriozitate si profesionalism servicii de renovari acoperisuri,daca doriti sa avem un dialog mai amanuntit referitor la lucrarea dumneavoastra va asteptam pe e-mail cu intrebari la care va vom raspunde cu promtitudine si profesionalism. Daca locatia lucrarii este Bucuresti,PH,BZ,IF putem trimite un tehnician la fata locului(nu va costa nimic)

cu stima,
CRISTIAN.

Buna seara,
Daca suprainaltarea este de numai 15 cm nu este nevoie de autorizatie.De autorizaie este nevoie numai daca schimbati arhitectura acoperisului,daca se pastreaza geometria nu este nevoie de autorizatie.
Referitor la manopera va pot spune ca tratam cu profesionalism lucrurile.Daca doriti sa avem un dialog la obiect despre lucrarea dumneavoastra va astept intrebarile pe e-mail ungherea@yahoo.com, pentru ca trebuiesc stabilite mai multe detalii,referitoare la decopertare,demolare,tipul de invelitoare pe care doriti sa-l montam etc.
Asteptam reactia dumneavoastra pe e-mai dupa care noi cu promtitudine va vom raspunde la toate intrebarile adresate.

cu stima,
CRISTIAN

Buna ziua,

Daca sunteti din Buc sau Ilfov,astept tel dumneavoastra.Echipa de profesionisti va sta la dispozitiie cu cea mai mare placere,seriozitate si profesionalizm

CU STIMA ,TUDOR
TEL-0740189710

Pentru orice modificare la o casa , este necesar un proiect siautorizatie de construire de la primarie (cu toate avizele de rigoare ). Cat perivaste pretul , este in functie de mai multi factori (cost materiale , manopera , forma noului caoperis ,etc )

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *