Categorii
Intrebari de la cititori

Trebuie sa mansardez dupa modelul urmator si sa izolez exterior 700 mp

Buna ziua! Am un proiect de realizat in Timisoara. Trebuie sa izolez exteriorul cu polistiren de 10 cm dar si cu vopsea decorativa. Suprafata este de 700 m2. Trebuie sa mansardez cap – coada. Mansarda va trebui compartimentata.
Mansarda trebuie sa fie dupa modelul de mai jos. Astept oferte cu materiale incluse, dar si fara.


Intrebare de la Razvan, pe adresa redactiei: Trebuie sa mansardez dupa modelul urmator si sa izolez exterior 700 mp.

acoperis cu mansarda doua versante fractionate

7 răspunsuri la “Trebuie sa mansardez dupa modelul urmator si sa izolez exterior 700 mp”

Am o echipa de 6 baieti,facem numai mana de lucru.mansardarea la rosu o pot face cu pret cuprins intre 25 si 33 euro m2…in functie de complexitatea lucrarii,materiale folosite si etaj.deci astept sa mi spuneti la ce etaj e mansardarea,ce caramida folositi,ce invelitoare(tigla sau tabla tip lindap).?izolatia casei vi o pot face la 25,27 lei m2,…montajul si demontajul schelei se plateste separat.astept detaliile dvs pe address de mail gabrielantonie50@hotmail.com.va Las si nr meu de tel 0767178675.gabriel.va salut cu respect

Buna ziua

Va rog daca se poate pe adresa office@naturalpaint.ro sa imi transmiteti planul acoperisului si planul casei, pentru a va intocmii 2 oferte de pret pentru materiale, altele decat cele mentionate de dvs.

Eu as dori sa va propun utilizarea placilor din fibra de lemn, izolatie de canepa sau lana de oaie.

Pentru mansarda se poate utiliza fibra de lemn injecta.

Informatii tehnice va transmit pe mailul dvs. deoarece aici nu pot sa incarc fisiere.

Astept cu interes raspunsul dvs

Cu respect Florin Vosloban Iftode

Executam lucrari de constructii la rosu si la cheie (cu materialele beneficiarului),in functie de complexitatea lucrarii,la preturi cuprinse intre 90 – 120 ron la rosu si 320-36o ron la cheie.Pentru detalii:tel 0728903340;email mircov11@yahoo.com.Putem oferi contract si factura.

sunt din arad, pentru izolatie de 700 mp ar fi la 6000 euro cu tot cu schela mea fara sa o mai inchiriati iar pentru mansarda discutam daca chiar vreti ceva serios..0747537940 damian

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *