Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau oferte manopera casa in Iasi. Fundatia este facuta

Buna ziua! Vreau oferte de pret manopera la o casa 200 mp parter si etaj 1 160 mp. Fundatia este facuta, constructie simpla, in jud Iasi. Multumesc!


Intrebare de la Daniela, pe adresa redactiei: Vreau oferte manopera casa in Iasi. Fundatia este facuta.

9 răspunsuri la “Vreau oferte manopera casa in Iasi. Fundatia este facuta”

pentru parter pretul este 30 euro la rosu daca sunteti hotarit putem bate palma pe toat lucrarea.0722148503 lucrarea va iesi cum va doriti cu idei bune si economi de bani.

Buna ziua.
Suntem o firma de constructii cu echipa calificata si serioasa va putem executa lucrarea la preturi rezonabile si cu scule profesionale .
Pentru a putea sa va prezint un pret cit mai corect ar trsbui sa imi trimiteti o copie dupa proiect si am sa va trimit un deviz dupa care putem negocia eventual sa colaboram.
Va multumezc anticipat de intelegere .

Buna ziua. Poate ati vrut sa spuneti „rog oferta” si nu „vreau oferta”. Va propun pretul manoperei la rosu de 25 euro/mp suprafata construita {200+160 mp}., in conditiile in care contractul se perfecteaza pina la 10.martie 2015. Cu deosebita stima, CAVAS. tel; 0745315725 cavas33@yahoo.ro

Buna ziua,
Va propun o discutie la fata locului. Chiar daca va fi o constructie simpla, proiectul necesita o alta abordare datorita supr. desfasurate.
Lucram in zona Iasi-Neamt.Pentru detalii, tel.: 0763 432 917

Bravo domnule CAVAS . Dupa exprimarea doamnei sigur a ajuns la cearta cu prima echipa care a sapat fundatia casei si a lasat-o balta. Altfel nu-mi explic sa faci fundatia si sa o lasi in coada de peste acum pe timp de iarna.Sigur nu le-a servit nici un ceai , d’apai tuica fiarta. Acum umbla dupa chilipiruri pe aici (intocmit devize gratis , daca se poate cat mai amanuntite)

Daca este „constructie simpla” de ce nu o faceti dumneavoastra. Hmmm…are dreptate Radu , ceva este dubios. >)

Buna seara
Caut firma sau echipa pentru a coloabora in vederea executari unor lucrari de constructii pe raza judetului Iasi. Singura conditie e sa detina cofrag si popi pentru constructii la rosu pentru detalii 0751337717 sau cosmibor@yahoo.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *