Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vreau sa construiesc o bucatarie cu magazie alaturata


Buna seara, vreau sa construiesc o bucatarie cu magazie alaturata, toate unite de casa. Bucataria are 6 m pe 4 si magazia la fel, sub magazie cu beci. Cat ma costa, cu panouri tip senvici? multumesc.


Intrebare de la Bratulescu, pe adresa redactiei: Vreau sa construiesc o bucatarie cu magazie alaturata.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Valeriu in februarie 23rd, 2015

Buna ziua,
Va rog sa imi trimiteti un mail cu datele dumneavoastra de contact pe office@acladesign.ro sau office@zugraveli-vopsitorii.ro.
Pentru o evaluare corecta sunt necesare mai multe detalii. Daca exista planuri nu ezitati sa le trimiteti. Tipul de inchidere daca il doriti din panouri, credeti ca este adecvat constructiei? Trimitetine datele dumneavoastra de contact si adresa si va contactam in cele mai scurt timp pentru o evaluare gratuita si eliberarea unui deviz oficial conform cerintelor dumneavoastra.

SPIRACHE in februarie 23rd, 2015

Salut manopera la gata pt.ce ai tu e de aprocsimativ 4000 ron depinde daca acoperisul e tot din panouri,constructor serios. dumitru.spirea@gmail.com

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii