Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vreau sa incep constructia casei, am proiectul, ma intereseaza preturi


Buna ziua, as dori sa incep construirea unei case in acest an (maxim 120 m2 utili). Deocamdata sunt la stadiul de „informatii”. Am gasit un proiect convenabil dar care poate suferi modificari in functie de costurile executiei. M-ar interesa pretul (material + manopera) la „rosu” si la „gri”, dar cu detalii (ce fel de caramida, polistiren, acoperis, geamuri, centrala, etc). Pentru cei interesati pot sa trimit proiectul pe adresa de mail!
Multumesc anticipat!


Intrebare de la Horatiu, pe adresa redactiei: Vreau sa incep constructia casei, am proiectul, ma intereseaza preturi.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

CasaTaMultVisata in februarie 2nd, 2015

Buna ziua
Puneti pe email la dispozitie proiectul si primiti oferta solicitata.
Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767 954857 0742 756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

cavas in februarie 2nd, 2015

Buna ziua. Pret casa la rosu {materiale+ manopera} =100-150 euro/mp.suprafata construita.Pretul poate sa scada sau sa creasca, in raport de analiza datelor din proiect. Inainte de a cere constructorilor detalii, este necesar sa oferiti dumneavoastra detaliile pe care le doriti { proiect, din ce doriti sa fie facuta zidaria, ce model de sarpanta doriti, ce model de scara interioara doriti etc}. Pentru constructia „la rosu’, nu se discuta despre centrala termica, termoizolatie, instalatii, timplarie etc .Acestea fac parte din lucrarea „casa la cheie’ Cu stima, CAVAS. 0745315725 cavas33@yahoo.ro

Horatiu in februarie 2nd, 2015

Mentionez faptul ca detin un plan orientativ cu dimesniuni, compartimentare, design…. fara structura de rezistenra, plan de instalatii… Sper ca se poate aprecia un pret si pe baza acestor planuri. M-ar interesa si pretul la cheie – dar cum am precizat cu detalii – (ce pret/m2 – la gresie, fainta, parchet, sanitare…. etc)Localizarea este FLORESTI – JUD. CLUJ.

marinel in februarie 2nd, 2015

BUNA SEARA PT O OFERTA TRIMITETI SCHITE,LOCATIA UNDE CONSTRUITI, PE E-MAIL vilmacomp1969@yahoo.com STIMA

relu in februarie 2nd, 2015

Pentru o oferta completa si corecta puteti trimite proiectul la aureliancretu67@yahoo.com. Cu respect ing.Aurelian Cretu.

adrian in februarie 2nd, 2015

pentru o oferta astept proiectul. mail adriancapraru16@yahoo.com, mobil 0720424045, Adrian

CasaTaMultVisata in februarie 2nd, 2015

Asteptam sa puneti la dispozitie proiectul pe e-mail si sa solicitati oferta dorita
Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767 954857 0742 756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Mihai Lazar in februarie 3rd, 2015

Daca ne uitam pe saitul Casa-Dex, avem mii de raspunsuri la aceste intrebari, cat ma costa ? fiecare incearca sa vada cat il costa pe internet, desi proiectul unei case are si costurile necesare executiei, intrebarea este pusa poate gaseste un fraier care face CASA MOCA. Acest model de casa nu exista, toate materialele costa bani, si munca la fel.

Constantin Cristian in februarie 4th, 2015

Buna ziua.Ca urmare a cererii de oferta solicitata de dvs.ne-ar face o deosebita placere sa va trimitem oferta noastra privind executia instalatiilor sanitare,termice si electrice sau partiale privitoare la proiectul dvs. de constructie.Dorim sa mentionam ca suntem parteneri Romstal ceea ce ne obliga ca oferta pe care va vom face sa fie cat se poate de mult in avantajul dumneavoastra.
In cazul in care credeti ca colaborarea noastra este posibila,va asteptam sa ne contactati pe adresa de mail instalatiicomplete@yahoo.com sau la telefon 0726.050661.

sotiris in februarie 4th, 2015

buna ziua.pretul la rosu,pe metru patrat de suprafata desfasurata,material plus manopera,este de 125-130 euro.adresa de email pe care puteti trimite planul este veliossotiris@yahoo.com

Sfetea George in martie 11th, 2015

Buna ziua.
Doresc să-mi construiți la roșu, o magazie din OSB cu o singură încăpere,(căsuță de grădină)cu suprafața de 13 mp(4×3,25 m, pe placă de beton, acoperiș în două ape, cu țiglă din tablă, în localitatea Brașov.
În manopera de 25 euro/mp pe care a-ți precizat în anunț, ce cuprinde?
Toate materialele le voi procura împreună cu d-tră. Am autorizația de construire de la primărie. Vă rog să mă programați, daca se poate în luna aprilie sau Mai 2015, Aștept confirmarea, și prețul total al manoperei.
Tel. 0726250379

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii