Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa inlocuiesc acoperisul din tabla zincata. Ce imi recomandati?

Am casa de cca 100 m patrati construita in 1933, cu acoperis din tabla zincata. Vreau sa-mi inlocuiesc acoperisul, dar nu stiu ce sa cumpar. Puteti sa-mi recomandati ce fel de acoperis ar fi potrivit casei mele?
Va multumesc.


Intrebare de la Rodica, pe adresa redactiei: Vreau sa inlocuiesc acoperisul din tabla zincata. Ce imi recomandati?

8 răspunsuri la “Vreau sa inlocuiesc acoperisul din tabla zincata. Ce imi recomandati?”

Sarumana Rodica!
Te rog frumos daca ai bani si vrei o invelitoare a Casei ptr toata viata puneti tigla Ceramica, deoarece este cea mai buna din toate punctele de vedere si nu se poate compara nici pe departe cu toate tablele de conserve de peste care se gasesc si se fac in Romania in momentul de fata.Uite iti dau o idee, daca vrei te rog sa te uiti la toate Constructiile si Monumentele reprezentative ale Europei de vest, si vei vedea ca majoritatea Covarsitoare a acoperisurilor sunt din Tigla Ceramica,de ce? Pentru ca este cea mai Buna.In concluzie Dragi Prieteni si cititori ai CASEI DEX, daca vreti sa nu aveti probleme toata viata cu acoperisurile Caselor Dumneavoastra va recomand din Inima Tigla de Ceramica.Pa Pa

Buna ziua doamna Rodica

As dorii sa dau dreptate domnului FERNANDINY din comentariul de mai sus.

Cel mai bun acoperis este cu tigla ceramica , va recomand cu incredere. tigla ceramica JACOBI &WALTER
tigle-ceramice.ro/index.php?id=10&no_cache=1&L=3

Accesati linkul de mai sus si veti gasi importatorul direct in ROMANIA
Sau ma sunati la 0745071724 si va ajut, iar daca doriti sa vedeti cum arata o tigala ceramica de la acest producator se poate vedea pe biserica catolica in SIBIU, mai multe culori, si in Piatra neamt, pe consiliul locar si prefectura/

Pentru alte informatii va stam la dispozitie.

Ar trebui sa se stie , in primul rand, in ce zona este casa.
Daca este intr-o zona de risc seismic, acoperisul trebuie sa fie in mod necesar usor , pentru a micsora solicitarile statice si , mai ales dinamice.
In cazul tiglelor ceramice , solicitarile dinamice pot fi de cateva ori mai mari decat in cazul tiglei metalice.

Cu stima ,
ing. Georges S

eco-bioconstruct.ro

Buna ziua intradevar cea mai buna este tigla ceramica dar fiind o casa batrineasca tb facuta o expertiza 0768138258

Buna ziua,
In primul rand aici nu este vorba de faptul ca tigla ceramica este mai buna ,sau ca tabla este mai proasta.Problema este ca avem o casa din 1933 si trebuie tinut cOnt de sarcinile dinamice si statice asa cum a mai precizat cu profesionalism mai sus ing.Georges S.
Aici pe site se pare ca suntem mai multi negustori decat specialisti,recomandarea mea este sa folositi tabla plana prefaltuita. O invelitoare usoara cu costuri manopera- material in regula.
Va astept cu intrebari pe e-mail ungherea@yahoo.com, unde va putem raspunde cu promtitudine si profesionalism la orice intrebare pe nisa invelitorilor.
Suntem o firma cu lucrari pe diverse tipuri de invelitori,lucrari care se pot viziona.

Cu stima.
CRISTIAN U.

Buna ziua. Nu cred ca solutia cu tigla ceramica e indicata la o casa veche pentru ca este un acoperis greu. Va recomand tigla metalica care are un aspect la fel de frumos, este rezistenta si usoara. Eu sunt in aceasi situatie de a-mi pune acoperisul la casa si cred ca deja m-am decis pentru un producator – Caretta (0735.000.555). Am obtinut o oferta f buna de la ei si din acest motiv imi permit sa ii recomand. Bafta

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *