Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vreau sa ridic 3 case in Domnesti sau Bragadiru


Buna ziua. Ma intereseaza sa ridic trei case aproximativ la fel (diferente foarte mici pe proiecte) in zona Domnesti sau Bragadiru (pana in centura).
Doua dintre ele vor fi achizitionate cu credit prima casa iar cea de-a treia cash. Mentionez ca nu detin teren dar doresc o suprafata de aproximativ 500 mp pe fiecare proiect – preferabil parcele alaturate. Ma puteti ajuta va rog cu acest proiect?


Intrebare de la Catalin, pe adresa redactiei: Vreau sa ridic 3 case in Domnesti sau Bragadiru.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Mihai in februarie 20th, 2015

Buna ziua,
Pentru zona Bragadiru va pot arata mai multe terenuri care sunt de vanzare,pentru relatii email.lazar.constructii@gmail.com.
Cu stima
Mihai Lazar
0766813228

alindinca in februarie 21st, 2015

am construit 6 case an zona domnesti mai precis ordoreanu an spatele aieroportului clincei puteti cumpara parcele de 500 cum va trebuie noi construim doar la preturi de la 20 25 euro daca va intereseaza va stam la dispozitie alin dinca 0722681739 stima

Craciun Gheorghe in februarie 22nd, 2015

Buna ziua, in legatura cu cererea de oferta,, noi construim case, vile la pretul de 28-40 euro/mp, (manopera la rosu) si la 120-150 euro/mp (manopera+materiale la rosu), iar la cheie intre 220 – 270 euro/mp (manopera+materiale). Pretul variaza in functie de proiect.
Avem nevoie de un proiect pentru a va face o oferta concreta. Ne puteti contacta la numerele de telefon 0754 457 950 / 0737 670 630, sau pe mail craciun_invest@yahoo.com.
Suntem o firma de constructii care prestam toate tipurile de servicii si lucrari in constructii.In cazul in care doriti putem avea si o intalnire pentru a discuta detalii legate de constructie. Multumesc si o zi buna.

Attila in februarie 23rd, 2015

buna seara ,va pot oferii un pret convenabil, termen bun .
Devizul depinde de anumite chesti ,, mp suprf, si altele ,, daca vreti sa vede cam cum executam sau ce preturi avem vizitati Alma-Em.ucoz.com

sau pt alte detalli la emileconst@yahoo.fr

alindinca in februarie 24th, 2015

sunati la nr 0742949890 are terenuri an zona care doriti dum domnul iordache

Florin in februarie 25th, 2015

Buna seara.
Pentru intocmirea devizului si calcularea necesarului de materiale va rog sa-mi trimiteti proiectul pe
email fl.prioteasa@yahoo.com
Firma Bolintin-Vale.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii