Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa ridic 3 case in Domnesti sau Bragadiru

Buna ziua. Ma intereseaza sa ridic trei case aproximativ la fel (diferente foarte mici pe proiecte) in zona Domnesti sau Bragadiru (pana in centura).
Doua dintre ele vor fi achizitionate cu credit prima casa iar cea de-a treia cash. Mentionez ca nu detin teren dar doresc o suprafata de aproximativ 500 mp pe fiecare proiect – preferabil parcele alaturate. Ma puteti ajuta va rog cu acest proiect?


Intrebare de la Catalin, pe adresa redactiei: Vreau sa ridic 3 case in Domnesti sau Bragadiru.

6 răspunsuri la “Vreau sa ridic 3 case in Domnesti sau Bragadiru”

am construit 6 case an zona domnesti mai precis ordoreanu an spatele aieroportului clincei puteti cumpara parcele de 500 cum va trebuie noi construim doar la preturi de la 20 25 euro daca va intereseaza va stam la dispozitie alin dinca 0722681739 stima

Buna ziua, in legatura cu cererea de oferta,, noi construim case, vile la pretul de 28-40 euro/mp, (manopera la rosu) si la 120-150 euro/mp (manopera+materiale la rosu), iar la cheie intre 220 – 270 euro/mp (manopera+materiale). Pretul variaza in functie de proiect.
Avem nevoie de un proiect pentru a va face o oferta concreta. Ne puteti contacta la numerele de telefon 0754 457 950 / 0737 670 630, sau pe mail craciun_invest@yahoo.com.
Suntem o firma de constructii care prestam toate tipurile de servicii si lucrari in constructii.In cazul in care doriti putem avea si o intalnire pentru a discuta detalii legate de constructie. Multumesc si o zi buna.

buna seara ,va pot oferii un pret convenabil, termen bun .
Devizul depinde de anumite chesti ,, mp suprf, si altele ,, daca vreti sa vede cam cum executam sau ce preturi avem vizitati Alma-Em.ucoz.com

sau pt alte detalli la emileconst@yahoo.fr

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *