Categorii
Obiecte de Mobilier

5 seturi de mobilier pentru bucatarie la preturi de sub 1200 lei. Imagini si preturi

2-mobila bucatarie Nevada magazin Praktiker

Cred ca orice femeie isi doreste o bucatarie frumoasa si practica. Ca sa intruneasca aceste conditii, mobila pe care o alegi pentru aceasta incapere trebuie sa aiba cat mai multe spatii de depozitare sub forma de dulapuri cu rafturi si cu sertare.


Exista seturi de mobilier special concepute pentru bucatariile mici, care se incadreaza intre 1,4 – 1,8 metri liniari, dar si seturi de 2 ml sau chiar mai mari. Acestea din urma ofera suficient spatiu de depozitare, dar si posibilitatea integrarii tuturor elementelor si electrocasnicelor specifice acestei incaperi: chiuveta, aragaz sau plita si cuptor, masina de spalat vase si chiar masina de spalat rufe. Desigur ca si pretul unei garnituri creste in raport cu dimensiunea acesteia si cu materialele si accesoriile folosite pentru realizarea ei. Vestea buna este ca, in magazinele de profil, exista o multime de ansambluri frumoase, de diferite dimensiuni, la preturi acceptabile. Iar ca sa te convingi, iti voi prezenta 5 garnituri de bucatarie cu preturi cuprinse intre 500 si 1200 lei.

1. Mobilier de bucatarie Leroy Merlin

La Leroy Merlin gasesti un set de mobilier ce poate fi incadrat cu usurinta intr-un spatiu mic. Cu doar 541 RON poti cumpara o masca de chiuveta, un corp de baza cu rafturi si un corp de baza cu o usa si un sertar si trei corpuri suspendate, unul cu doua usi si doua cu cate o usa. In acest pret nu intra si blatul, chiuveta si bateria din imaginea de prezentare, de mai jos, pentru care trebuie sa mai calculezi inca cel putin 200 RON.

2. Bucatarie Nevada, Magazin Praktiker

Garnitura de bucatarie Nevada din oferta magazinului Praktiker masoara doi metri liniari, iar culoarea este nuc santana. Acest set poate fi cumparat cu 749 RON, cu banul jos sau in rate. Blatul este inclus in pret, iar lungimea de doi metri permite incastrarea aragazului. Setul este compus dintr-o masca pentru chiuveta si un dulap cu doua usi in partea inferioara si trei corpuri suspendate. Imi place in mod deosebit corpul suspendat cu usi din sticla sablata, dar si faptul ca exista un dulap in care poate fi incorporata hota.

3. Bucatarie Colibri, magazin Lemet

Bucataria Colibri de la Lemet este la promotie si costa 792 RON in acest moment. Daca nu o poti cumpara acum, trebuie sa stii ca pretul intreg este de 1019 RON, dar exista si posibilitatea cumpararii in rate. Garnitura din imaginea 3 este confectionata din pal melaminat de culoare nuc barosso. Cele trei module suspendate au o lungime totala de 2 metri si includ si un dulap pentru hota. Intregul set masoara 2 metri liniari, iar blatul este inclus in pret. Corpurile din partea inferioara constau intr-o masca pentru chiuveta si un corp cu un sertar mare si doua mai mici, care pot fi mai practice decat rafturile daca vrei sa depozitezi tacamuri, borcanase cu condimente sau diverse ustensile.

4. Set de mobila pentru bucatarie Viva, magazin Casa Rusu

Mobilierul de bucatarie Viva din oferta magazinului Casa Rusu masoara 2 metri liniari si este oferit la promotie, la pretul de 750 RON. Fara aceasta reducere, ar costa 1250 RON, foarte putin peste pretul in care mi-am propus sa ma incadrez cu seturile pe care ti le prezint astazi. Aceasta garnitura este fabricata din pal de culoare stejar bardolino in combinatie cu alb. Nu exista un dulap special pentru hota, asa ca poti pune aragazul fie in continuarea mobilei, pe acelasi perete, fie pe un alt perete. La livrare, acest produs este livrat intr-un pachet ce contine blatul, schita de motaj, bucatile din pal si feroneria necesara asamblarii. Pachetul nu include insa dibluri sau holsuruburi necesare suspendarii corpurilor de perete.

5. Mobila de bucatarie Eliza, magazin Kika

Bucataria Eliza de la Kika nu se incadreaza in pretul de 1199 RON decat acum, cand este la promotie. De ce nu ai profita insa ca sa iti iei o garnitura de calitate, care in mod normal ar costa 2499 RON? Lungimea ansamblului este de 2.40 m, ce include si un gol pentru aragaz, deasupra caruia se va monta dulapul pentru hota. Corpurile de baza, o masca pentru chiuveta, doua dulapuri cu cate cu doua usi (unul mai lat si unul mai ingust) si corpul cu trei sertare sunt de culoare wenge. Pentru corpurile suspendate, un dulap dublu cu usi verticale, un dulap dublu cu usi orizontale din sticla, un dulap pentru hota si un dulap simplu cu usa verticala a fost folosita culoarea artar. Magazinul nu precizeaza daca blatul este sau nu inclus in pret .

Preturile de mai sus sunt cu titlu informativ si sunt valabile la data scrierii acestui articol (martie – 2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *