Categorii
Intrebari de la cititori

Am cumparat usi culoarea pera dark. Ce culoare sa aleg pentru parchet

Buna ziua. Am cumparat usi de culoarea pera dark si zugraveala va fi alba. Nu stiu ce culoare de parchet sa achizitionez, mi-ar placea capital oak light dar nu stiu daca se potriveste. Multumesc.


Intrebare de la Silvia, pe adresa redactiei: Am cumparat usi culoarea pera dark. Ce culoare sa aleg pentru parchet?

10 răspunsuri la “Am cumparat usi culoarea pera dark. Ce culoare sa aleg pentru parchet”

Buna ziua, Silvia!

Cumpara cu incredere parchetul capital oak light, se potriveste perfect cu usile achizitionate si cu peretii albi 🙂

Multumesc Victoria.Aseara nu am inchis un ochi de usilor acestea fiind deja combandate !! Mersi inca odata!!

Buna ziua,as dori sa ma ajutati cu o parere ,dupa cum am spus usile mele sunt pera dark si parchetul capital oak light pentru living dar eu am doua trepte ca o delimitare, zona de luat masa si in continuare scara interioara .As dori sa le plachez cu lemn si nu stiu ce fel de lemn si ce culoare ,balustrada este din fier si as schimba numai mâna curenta tot din lemn ,si plinta la parchet ce culoare ar merge? Multumesc anticipat pentru ajutor!!!

Buna ziua,as dori sa ma ajutati cu o parere ,dupa cum am spus usile mele sunt pera dark si parchetul capital oak light pentru living dar eu am doua trepte ca o delimitare, zona de luat masa si in continuare scara interioara .As dori sa le plachez cu lemn si nu stiu ce fel de lemn si ce culoare ,balustrada este din fier si as schimba numai mâna curenta tot din lemn ,si plinta la parchet ce culoare ar merge? Balustrada fiind din fier la ce culoare sa ma opresc?

Buna, Silvia!

Acum vad ca ai mai intrebat acelasi lucru. Nu stiu cum am omis intrebarea ta. Cata vreme cele doua trepte delimiteaza doua zone placate cu acelasi timp de parchet, cred ca ar fi bine sa le plachezi cu lemn intr-o nuanta cat mai apropiata de cea a parchetului, pentru a crea continuitate vizuala. Insa daca cele doua zone despartite de trepte sunt placate cu finisaje diferite, in culori diferite, poti face treptele in oricare dintre cele doua culori, desi, cred eu, mai indicat ar fi sa alegi nuanta din zona superioara.

Mana curenta a balustradei poate fi intr-o nuanta mai inchisa, ca cea a usilor, pentru a o face mai rezistenta la murdarire.

Pentru plinta poti alege atat un model de culoare alba, cat si unul in nuanta usilor, dar nu stiu daca vei gasi plinta pera dark.

Multumesc Victoria .Nu stiu cum o sa fac ,parchetul este foarte deschis la culoare cu tenta spre gri si nu cred că meseriasi vor reusi culoarea eu m-am gandit sa fac o nuanta ca la usi si sa urc spre mansarda tot cu aceeasi culoare, sau ma orientez spre alta culoare la parchet acesta nefiind cumparat înca.

Da, poti merge pe nuanta apropiata de cea a usilor, cu conditia sa mergi cu aceeasi culoare in sus, in continuare 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *