Categorii
Intrebari de la cititori

Am proiect finalizat, caut echipa constructie casa in Iasi

Buna ziua. Caut o echipa de constructori pentru a realiza o casa in Iasi. Casa e D + P + 1E cu ~50 mp la demisol, 100 pe parter si 50 pe etaj.
Am proiectul finalizat, extras de materiale, tot ce trebuie.
Sunt in cautare de un constructor serios, care sa respecte termene si sa lucreze bine. Mentionez ca am deja 3 oferte, dar poate gasesc mai bine. Multumesc.


Intrebare de la Cristian, pe adresa redactiei: Am proiect finalizat, caut echipa constructie casa in Iasi.

18 răspunsuri la “Am proiect finalizat, caut echipa constructie casa in Iasi”

Buna ziua,
Va propunem o oferta-manopera de executie la rosu de la 7200eu dupa un proiect similar.Pentru deviz estimativ corect, dupa planurile dvs,ne gasiti la tel. 0763 432 917. Lucram in zona Iasi-Neamt.

trimiteti pe adresa de email:radualin608@yahoo.ro pentru a va face un deviz concrent suntem din bucuresti avem sculele necesare.

Buna ziua firma din Harghita ,cu inginer de santier,construim case din lemn cu garantie,
daca puteti trimite proiectul prin e-mail sa facem un deviz,dar garantat ca iese mai ieftin ,din lemn de cit din zidarie! e-mail gerendahazak@freemail.hu tel; 0744 207 743
Multumesc,cu stima!

suntem o echipa de meseriasi din botosani,care ne ocupam cu constructii case,suntem oameni seriosi si facem lucrari de calitate,o asemenea casa manopera este de 5000 mii euro,sunatima si negociem 0740701225.

Pentru a primi o oferta pentru constructia casei dvs „la cheie” cu muncitori calificati si materiale de calitate, va rog sa ne trimiteti proiectul pe adresa comercial@casesiproiecte.ro

Vom face un calcul in cel mai scurt timp si va trimitem oferta pe e-mail.

Cu stima, echipa Point Architects

0773 761 575

Pai eu stiu asa,fundatie=min 21 zile asteptare sa usuce,placa pe demisol tot 21 zile.placa peste parter tot 21 zile.Dar aici huni si ferme construiesc non stop.Tehnic vorbind ati lucrat si citit un PT.

Buna ziua trimiteti pe adresa de emai:radualin608@yahoo.ro proiectu casei pentru a va face oferta de pret.
Radu alin:0763306645

Buna. Eu iti recomand o firma chiar din IASI cu care mi-am facut casa si cu care sa poti sa te intelegi la fata locului. Lucreaza foarte bine si sunt seriosi. Firma se cheama Utiserv 0749.464.603 dl. Adrian Ciobanu. Bafta

Buna,

Stiti exact ce doriti, eu stiyu ce va trebuie. O constructie solida, rezistenta. Sintem de comun acord la ideea ca un termen scurt de executie ar pune cateva semne de intrebare.
Cu respect,
maistru structuri Marian
0747878812.

Sunt din Dorohoi dar am făcut 3 ani naveta în Iaşi. Din lemn dacă nu aveaţi demisol şi prindeam lemn aşa cum am mai prins , ieşa casa la vreo 15000 RON materialul + manopera , dar nu cunosc termenul că dacă încep o să construim printre contractele pentru care am luat deja avansuri.

PRET MANOPERA LA ROSU 50 €/M2.
AVEM SI DIRIGINTE DE SANTIER,DACA SANTETI INTERESAT SI DE CARTEA CONSTRUCTIEI.

CU RESPECT,
MAISTRU MARIAN
0747.87.88.12.
foreman_construct_building@yahoo. Com

SC ANDAST CONSTRUCT SRL – Suntem o firma cu experenta in domeniu din 2001 si executam case la rosu, la cheie, sistematizarei verticale si orizontale,instalatii sanitare si de canalizare,amenajari exterioare si interioare.Va putem prezenta lucrari de toate tipurile executate pana in prezent. Oferta noastra pentru dumneavoastra ar fi 50 euro mp pt demisol, 45 mp pentru parter si etaj, mentionam ca avem scule si utilaje ce va pot scuti de anumite cheltuieli suplimentare, precum si panouri cofrag de tip Doca.

Va multumim
ing. Morariu Ioan
tel 0754327818

Buna ziua,

noi oferim serviicii de:
– contructii la cheie,
– peisagistica,
– design interior,
– curatenie la final de lucrare !!!
– mentenanta gratuita pentru instalatii sanitare, termice si electrice 5 ani.

Va rog sa ne trimiteti planurile pe adresa comercial@casesiproiecte.ro
pentru a va face o oferta de pret completa sau sa ne sunati la nr de telefon
0733 060 818.

SC Point Architects SRL
Str Buna Vestire nr 2, Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *