Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Amenajarea baii: inspiratie mediteraneana

poza baie mediteraneana casadex


Amenajarile interioare inspirate din stilul mediteranean sunt din ce in ce mai populare in Romania: povestea spațiului devine, prin aceasta abordare, una ce aduce aminte de vacantele insorite la malul marii si transmite astfel un maxim de relaxare.

In zonele de langa Marea Mediterana, predomina in amenajarile interioare culorile in accente de albastru si turcoaz, dar si cele deschise: galben, alb stralucitor sau portocaliu. Piatra naturala (travertin, marmura sau mozaicurile creative) este folosita extrem de des in acest tip de ambient, fie la placarile pardoselilor, fie la placarile peretilor. Materialele textile au culori neutre si texturi simple, iar mobila este de lemn. Daca va e dor de vacantele la malul marii, in Spania, Italia sau Grecia, amenajarea inspirata din stilul mediteranean este o varianta excelenta.

Ce materiale puteti folosi intr-o amenajare de baie inspirata din stilul mediteranean?

In imagine, un exemplu de baie mica (13 metri patrati), amenajata cu travertin (perete si pardoseala), cu un mozaic de travertin Noce (perete), la care se adauga un blat de travertin clasic si un lavoar din acelasi material. In plus, pentru intregul proiect vei mai avea nevoie de adeziv (aproximativ patru saci). Bugetul astfel calculat este de 2395,50 de lei.
Poti afla mai multe de pe site-ul piatraonline.ro, de unde poti cere si o oferta personalizata, pentru proiectul tau de baie!

3 răspunsuri la “Amenajarea baii: inspiratie mediteraneana”

Un stil elegant, cu elemente din natura- marmura lemn, piatra. Dar…costa ceva!

@ Simona, si mie imi merge la suflet acest stil de amenajare 🙂

@ Cornelia, de acord cu tine, costa, dar are si o durata de viata mai lunga, daca folosesti finisaje cu adevarat calitative. Ori lemnul masiv si piatra naturala ne-au dovedit de atatea secole ca sunt nu doar frumoase, ci si extrem de rezistente 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *