Categorii
Intrebari de la cititori

BCA Celco sau de Calarasi termorezistent?

Buna ziua. Vreau sa fac o casa in Constanta, sat Poiana din BCA. Cand am fost la Arabesque sa cer o oferta pentru cea de la CELCO am fost sfatuita sa renunt deoarece nu este atat de buna si ca cea de Calarasi TERMOREZISTENTA este mult mai buna. Ma puteti ajuta va rog cu sfaturi? Multumesc.


Intrebare de la Gabriel, pe adresa redactiei: BCA Celco sau de Calarasi termorezistent?

5 răspunsuri la “BCA Celco sau de Calarasi termorezistent?”

Buna ziua domnul Gabriel,
CEREREA d-voastra seamana mai mult a reclama pentru cei de la Calarasi, pentru ca a-ti bagat cuvantul Termorezistenta, de unde stiti ca a celor de la Celco nu e ? In general
B-C-A-ul are aceeleasi proprietati, indiferent de cine este facut.
Cu stima

buna ziua
ytong mai bun din toate punctele de vedere la negocierea pt o casa si pretul e bun

ytong de la xella.ro este bun si se vinde la 270 lei paletul, incluzand si un sac de adeziv gratuit la metru cub de Ytong. Conductivitatea termica este buna, rezitsenta la compresiune la fel si in plus sistemul nut si feder reduce puntile termice.

Ytong ?O mare teapa……Am comandat in urma cu o luna și 5 zile bca ptr etajul casei și pana in momentul de fata nu am primit nimic.Sunt intr-o situație în care cei de la Ytong m-au dezamăgit complet.Unde e promptitudinea ?Ce echipa coordonează toată activitatea acestei firme ?Sunt și cu banii dați ,muncitorii nu-mi mai dau crezare ,vara trece și ce sa mai spun de neplăcerea de care am parte.

vedeti ca ati comandat de la dealeri ytong, deoarece ytong nu vinde direct. intre acestia exista diferente de pret, promptitudine, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *