Categorii
Intrebari de la cititori

Care este cel mai bun sistem de ventilatie si absorbtie aburi intr-o bucatarie?

Care este cel mai bun sistem de ventilatie ( eficienta in absorbtia aburilor ) pentru bucatarie dotata cu plita pe gaz si cuotor electirc (incastrat in mobila soldat )?


Intrebare de la Daniela, pe adresa redactiei: Cel mai bun sistem de ventilatie si absorbtie aburi intr-o bucatarie.

Un răspuns la “Care este cel mai bun sistem de ventilatie si absorbtie aburi intr-o bucatarie?”

Daniela, din cate stiu, cuptoarele electrice incorporabile sunt prevazute cu sistem de ventilatie integrat. Din proprie experienta iti pot spune ca nu am intampinat probleme cu ventilarea cuptorului si il folosesc destul de des. Insa este perfect adevarat si ca deasupra lui nu se afla niciun alt corp de mobilier care sa aiba de suferit din cauza aburilor. O discutie pe acest subiect, care sper sa-ti fie utila, gasesti aici: https://www.casadex.ro/2014/11/cand-deschid-usa-la-cuptor-incastrat-se-produce-condens-pe-mobila-de-deasupra/

Cat despre alegerea hotei pentru aragaz, iti recomand sa citesti articolul din linkul urmator, unde vei gasi informatii pe aceasta tema: https://www.casadex.ro/2015/01/cum-alegi-corect-electrocasnicele-pentru-bucatarie-ghid-practic/ . As vrea sa mai adaug ca, pentru eficienta maxima, ar trebui sa montezi hota la o inaltime de 65-70 cm de suprafata plitei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *