Categorii
Intrebari de la cititori

Care este cel mai bun sistem de ventilatie si absorbtie aburi intr-o bucatarie?

Care este cel mai bun sistem de ventilatie ( eficienta in absorbtia aburilor ) pentru bucatarie dotata cu plita pe gaz si cuotor electirc (incastrat in mobila soldat )?


Intrebare de la Daniela, pe adresa redactiei: Cel mai bun sistem de ventilatie si absorbtie aburi intr-o bucatarie.

2 răspunsuri la “Care este cel mai bun sistem de ventilatie si absorbtie aburi intr-o bucatarie?”

Daniela, din cate stiu, cuptoarele electrice incorporabile sunt prevazute cu sistem de ventilatie integrat. Din proprie experienta iti pot spune ca nu am intampinat probleme cu ventilarea cuptorului si il folosesc destul de des. Insa este perfect adevarat si ca deasupra lui nu se afla niciun alt corp de mobilier care sa aiba de suferit din cauza aburilor. O discutie pe acest subiect, care sper sa-ti fie utila, gasesti aici: https://www.casadex.ro/2014/11/cand-deschid-usa-la-cuptor-incastrat-se-produce-condens-pe-mobila-de-deasupra/

Cat despre alegerea hotei pentru aragaz, iti recomand sa citesti articolul din linkul urmator, unde vei gasi informatii pe aceasta tema: https://www.casadex.ro/2015/01/cum-alegi-corect-electrocasnicele-pentru-bucatarie-ghid-practic/ . As vrea sa mai adaug ca, pentru eficienta maxima, ar trebui sa montezi hota la o inaltime de 65-70 cm de suprafata plitei.

Avem centrale ventilatie cu conectare directa la hota de bucatarie Komfovent Domekt R200V-R500V. Dar se poate forta eliminarea aburilor cu un ventilator baie automat Inventer Pulsar(senzor de lumina, umiditate, miscare etc.) langa sistem ventilatie cu recuperare de caldura.

ventilatiecurecuperarecaldura.ro/?term=&s=Komfovent+Domekt+R+&post_type=product&taxonomy=product_cat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *