Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Casa boltari – sa dau un strat de multibat la exterior sau sa pun direct polistiren?


Buna ziua, am o casa construita din boltari, anul trecut am incarcat-o pe interior cu multibat iar anul acesta as vrea sa o incarc pe exterior. Acum apare o problema caci nu stiu cum este mai bine: sa-i dau un strat de multibat sau sa aplic direct polistirenul. De acea as vrea sa ma ajutati. CUM ESTE MAI BINE? Multumesc.


Intrebare de la Stefan, pe adresa redactiei: Casa boltari – sa dau un strat de multibat la exterior sau sa pun direct polistiren?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

radu alin in martie 5th, 2015

Normal si de drept se tencuie si pe exterior dar multi nu mai practica metoda asta…

Stefan 51 in martie 7th, 2015

buna seara
izolarea cu polistiren in felul cum se face la noi e o labareala tipic romaneasca,presupun ca aveti geamuri termopan ce sistem de ventilatie ati adoptat?daca nu aveti e necesar sa tineti cel putin un geam batant min 3ore pt o ventilatie corecta sa nu va treziti cu mucegai si atunci la ce bun izolatia apoi polistirenul este nociv pt sanatate,mai ales pt copii si persoane in virsta mai studiati si apoi decideti

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii