Categorii
Intrebari de la cititori

Casa din caramida pereti 50 cm – Am igrasie / mucegai

Buna ziua! Am o problema cu casa. Este din caramida rosie, fara fundatie, cu grosimea peretelui de 50 cm (este casa veche). In exterior am placat braul casei cu zapada expandata si tot am igrasie. Doi pereti am in exterior si amandoi sunt uzi (exterior si interior), aproape un metru de la podea. Anul acesta placam si braul din interior, dar tot imi este frica. Copilul meu are bronsita asmatiforma si mucegaiul este in floare.
Ce ma sfatuiti?
Va multumesc!


Intrebare de la Mirela, pe adresa redactiei: Casa din caramida pereti 50 cm – Am igrasie / mucegai.

4 răspunsuri la “Casa din caramida pereti 50 cm – Am igrasie / mucegai”

Buna ziua.Trebuie facuta hidroizolatie,santem o echipa din jud.Teleorman si va putem rezolva problema.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980 sau email ionpopescu182@yahoo.com.O zi buna va doresc.

exista solutii tehnice profesionale pentru asanare si reabilitare a cladirilor cu probleme de umiditate capilara. hidroizolatia asigura partial impermeabilizarea structurii dar nu permite impermeabilizarea si sub zidurile de fundatie, deci nu rezolva problemele in totalitate, asa cum ar dori orice persoana dispusa sa investeasca pentru propriul confort. 0720424045

Buna seara,
Pentru problema dvs va rog sa ma contactati la nr : 0722305771 va propun o solutie foarte simpla si eficienta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *