Categorii
Intrebari de la cititori

Cat costa un gard de piatra de rau de 200 m?

Cat costa un gard de piatra de rau, pe o lungime de 200 m, cu tot ce trebuie: stalpi, ingropat o parte in pamant etc. Daca se poate un pret aproximativ. Multumesc.


Intrebare de la Carmen, pe adresa redactiei: Cat costa un gard de piatra de rau de 200 m?

11 răspunsuri la “Cat costa un gard de piatra de rau de 200 m?”

sapat,cofrat,armatura montat,beton turnat=60 ron ml(sapatura fiind de30 in pamant la stalpi,centura de la cota zero de20cm,inaltimea gardului 2m,dimensiune stapli 25/25cm)
zidarie bca=100 ron mc
Zidarie caramida=120 ron mc
Tencuiala=10 ron mp
Tinci=4 ron mp
montat piatra=35 ron mp

pentru detali:0763306645,0736378170

Radu alin

Buna ziua.Santem o echipa din jud.Teleorman si va putem realiza o astfel de lucrare dar trebuie discutat la fata locului.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980 sau email ionpopescu182@yahoo.com.O zi buna va doresc.

Doamna Carmen in primul rand trebuie sa stiti cu exactitate ce vreti sa faceti si cum , ca sa va dea cineva un pret aproximativ. Ofertarea pe care v-a dat-o dl. radu alin costa o mica avere (sa ma scuze acum) si apropo inca nu v-a dat si pretul materialelor care in functie de zona si adaos comercial difera cu mult si costa cel putin inca pe atat.Iar ETC-ul dumneavoastra poate induce in eroare sau include parti de manopera care nu-si au rostul. Cu un buget la jumatate se poate realiza ceva frumos , se poate negocia avand in vedere metrajul…..Sau doar ati intrebat? Deci ia mai ganditi-va ce vreti de fapt ca la „pretul aproximativ” vi se vor oferi raspunsuri pe masura.

Buna ziua.
Daca doriti informatii pentru a va decide din ce materiale sa construiti respectivul gard, va pot spune ca exista multe solutii mai ieftine, daca
doriti o oferta de pret ferma, trebuie prezentat in mod detaliat modelul de gard pe care doriti sa il executati si pentru edificare va putem prezenta un portofoliu de lucrari realizate .

Pentru detalii va stam la dispozitie

Telefon 0729149449
email – zambarescu@gmail.com

Cu stima !

Domnu radu siteu acesta este de constructi nu de frizerie….ce vorbim aici sa ne aflam in treaba daca aveti oferte de pret mai bune promit co sa va sun si eu.

O zi buna

Buna seara,
Referitor la cererea dvs. va rog sa ma contactati la nr. de tel 0722305771. Echipa din Bolitin.

O seara placuta

Domnule radu alin daca construiti precum scrieti eu zic sa mergeti mai bine la frizerie. Si apropo m-am referit la costul lucrarii (la general) ptr. ca doamna nu a specificat cum si ce vrea sa faca (de unde stii mata ca intre zid vrea sa zideasca , iar mai apoi sa placheze cu piatra ? De unde stiti ca stalpii vor fi de beton sau de teava? Nu stiti va spun eu, doar ati presupus. Dupa cum vedeti in mesaj exista un ETC care poate sa insemne multe si sa includa manopere suplimentare ) , nu m-am legat de tariful mataluta pe manopera defalcata (ca nu ma interesa asta – puteati sa certi si dublu – ati cerut preturi destul de OK ).Ofertarea o faci de obicei pe o lucrare unde clientul stie ce doareste cap-coada (in cazul de fata nu prea reiese) , nu doar „sa ne aflam in treaba” cum bine spuneti. Probabil ca nici cu lucrarile la activ nu stati prea bine. Spor la treaba in continuare.

Cat costa un gard de piatra de rau, pe o lungime de 200 m, cu tot ce trebuie: stalpi, ingropat o parte in pamant etc. Daca se poate un pret aproximativ. Multumesc.

CITI ȚI PANA ÎNȚELEGEȚI DOMNUL RADU

DOAMNA A CERUT PREȚ LA UN GARD CHEIE.
ȘI REVIN LA CE AȚI SPUS DVS DE LUCRĂRI CONSTRUIESC CARTIERE DE 5 ANI DE ZILE ÎN CARTIERU LATIN DOMNUL RADU.NU MAI VORBIȚI DACĂ NU ȘTIȚI VĂ SALUT.

Buna ziua,

Suntem interesati de cererea dumneavostra. Trebuie mai intai sa discutam sa fixam anumite detalii sau sa vedem locul.
Pentru o oferta avantajoasa, va rog sa ne dati un raspuns la: hause.steel@gmail.com ,
sau daca doriti sa vorbim inainte, contactati-ma la 0721130850.
Cu referinte reale, diferite lucrari facute de mine se pot viziona.

O zi buna,
Massimiliano

Buna ziua,

As fi interesat de o echipa de constructori pentru un gard de 235 metri liniari (beton si lemn), zona Bolintin.

Astept oferte!

Bună ziua
Un gard cu fundaţia turnată
65 lei m liniar
65 lei stâlpusor
#~72 de stâlpi=4680 lei
#200m gard 13000lei
Total =17680
Doar cofrajat si construit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *