Categorii
Intrebari de la cititori

Caut echipa pentru realizare gard in Prahova, Boldesti – Scaieni

Buna ziua! Caut echipa / constructor pentru realizarea unui gard de imprejmuire, zona Boldesti-Scaieni, Prahova. Gardul are cam 55 ml, suma celor doua laterale. Terenul este adus la nivel, gardul va trebui executat in panta: soclu gardului. Diferenta nivel cota drum: 120 cm. Casa e asezata ca intr-un faras. 🙂 Mediana de inaltime pe laturile acestui faras este de 60 cm. Cu punctul maxim fiind 120 cm.
Astept o oferta pe partea de manopera. Va pot prezenta locatia oricand dupa orele 17:00. Astept adrese de email sa putem lua legatura daca oferta este interesanta. Va multumesc.


Intrebare de la Catalin, pe adresa redactiei: Caut echipa pentru realizare gard in Prahova, Boldesti – Scaieni.

7 răspunsuri la “Caut echipa pentru realizare gard in Prahova, Boldesti – Scaieni”

sunt din Valeni, va pot realiza lucrarea prezentata mai sus si daca doriti o colaborare ma puteti contacta la 0720424045, Adrian.

va salut sunt din valea calugareasca putem discuta putem merge la mai multe lucrari si putem negocia la tel 0722148503

Numele meu este Panait Bogdan si reprezint o firma de constructii din Lipanesti si dispunem de resursele necesare sa va putem duce la bun sfarsit cerinta dumneavoastra.
Daca sunteti interesat de o eventuala colaborare nu ezitati sa ne contactati 0720144714 sau panaitib@gmail.com

Frumoase raspunsuri,dar surpriza mea este ca realizati gardul dar nu stiti nici cel mai mic amanunt despre el.Nici unul dintre cei de mai sus nu este specializat pe acest domeniu unde sant n posibilitati garduri din(piatra de munte,zidarie din caramida aparenta,zidarie BCA,etc)dar se grabesc sa dea raspunsuri evazive in necunostinta de cauza.Va milogiti pe aici si faceti promisiuni desarte beneficiarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *