Categorii
Intrebari de la cititori

Caut solutii amenajare dressing in sufragerie, apartament 2 camere

Buna seara, as vrea sa va cer o parere legata de amenajarea unei sufragerii de 18 mp. Trebuie sa pun pe un perete din sufragerie un dressing care ar intra foarte bine si as vrea sa-l maschez intr-un fel cu un perete rigips, panou etc, este tot venghe, ma ingrozeste culoarea ca intuneca si aglomereaza (intre timp au aparut 2 copii, apartamentul are 2 camere si nu ma pot lipsi de el trebuie bagat in decor). Poate exista si alte solutii in afara de perete, panou etc la ce m-am gandit eu, care m-ar ajuta sa separ putin zona aceasta si restul sa fie transformat intr-un loc de dormit si primit oaspeti.


Intrebare de la Georgiana, pe adresa redactiei: Caut solutii amenajare dressing in sufragerie, apartament 2 camere.

Un răspuns la “Caut solutii amenajare dressing in sufragerie, apartament 2 camere”

Buna ziua, Georgiana!

Sa stii ca nici eu nu ma dau in vant dupa mobila wenge, tocmai din cauza felului in care intuneca si incarca vizual spatiul in care este amplasata. Asa ca imi pot imagina de ce vrei sa maschezi cu orice pret dressingul din living.

Solutia pe care m-am gandit sa ti-o propun este cu siguranta mai ieftina si va produce mai putin deranj decat construirea unui perete. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca un perete in plus ar micsora suprafata livingului si nu cred ca-ti doresti asta. M-am gandit ca cea mai potrivita varianta ar fi inlocuirea usilor dressingului cu unele placate cu oglinzi de sus pana jos. Oglinzile vor lumina si vor mari spatiul, iar dulapul mare nu te va mai deranja vizual, chiar daca cei mici iti vor da de furca lasand sute de amprente pe noile fronturi ale dressingului vechi.

Iar daca vrei sa amenajezi in perimetrul livingului si un dormitor, te invit sa citesti articolul urmator, in care sunt ilustrate mai multe idei care te pot ajuta in solutionarea acestei probleme:

https://www.casadex.ro/2015/03/idei-de-amenajare-a-dormitorului-in-living/

Sper ca aceste sfaturi iti vor fi utile, iar daca mai ai si alte intrebari, adreseaza-ni-le, iar noi vom incerca sa te ajutam 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *