Categorii
Intrebari de la cititori

Cautam constructor pentru finalizare lucrari acoperis si mansarda in Bacau

Buna ziua. Cautam un constructor pentru finalizarea lucrarilor la acoperisul si mansarda unei case, acoperite cu tigla ceramica, respectiv finisare streasina, inchidere lucarne si lambrisare exterior terase mansarda, inclusiv jgheaburi de scurgere a apelor si burlane de colectare. Casa este in apropiere de Onesti, Judetul Bacau.
Dorim sa vedem lucrari efectuate, cu detaliile de finisare (FOTOGRAFII).


Intrebare de la Ion, pe adresa redactiei: Cautam constructor pentru finalizare lucrari acoperis si mansarda in Bacau.

7 răspunsuri la “Cautam constructor pentru finalizare lucrari acoperis si mansarda in Bacau”

Unde sant cei care au inceput lucrarea.CERETI REFERINTE DAR SPECIFICATI SI DACA SANTETI UN BUN PLATNIC.

Multumesc pentru raspuns. Constructorul a lucrat casa „la rosu”, pana a venit prima zapada. Echipa lor nu lucra in lemn (mansarde).
Nu a fost vorba de plata, in nici un caz. Mai mult, la receptie cred ca am gresit ca am considerat lucrarea in regula si am achitat asa cum am negociat. Lucrarea nu a fost realizata la inaltimea promisiunii. Au fost si probleme de conjunctura, asa cum am spus: a venit zapada si trebuia sa inchidem santierul.

Buna seara suntem o societate comerciela ,din harghita constructii din lemn si daca ma sunati si explicati mai detaliat sa stiu despre ce e vorba. Email gerendahazak@freemail.hu sau tel;0744207743 ,multumesc cu stima!

buna ziua sinten o firma din adjud vrance daca doriti ne puteti conecta pe dorygra_conssrl@yahoo.com 0753690672 sau ne trimetit proyectu si va trimit un deviz sau ami trimiteti adresa si ne deplasma la fata locului cu stima si repect

Mesteri constructori de calitate, preluam case la rosu, pentru executia de finisaje interioare si exterioare.
Cea mai avantajoasa oferta.
Ezecutam lucrari in toata tara.
tel; 0745315725 cavas33@yahoo.ro

Bună firmă serioasa executam reparatii acoperise,mansarde,burlane sgheaburi,batem tabla pe casa orice fel de tablă executam finisaje decorative și putem venii oriunde in țară .telef:0768538533 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *