Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culoare sa aleg pentru barul de bucatarie?

Dispun de o bucatarie open space spre un living spatios pe care vreau sa le despart de un bar.
Culoarile bucatariei, se pot vedea in pozlele de mai jos. Mobila de living nu am comandat-o inca dar ma gandeam la un nebraska gri (poaza mai jos).
Si acum intrebarea, ce culoare sa aleg pentru barul din lemn pe care vreau sa il comand? Sa fie culoarea lemnului pe care am folosit-o in bucatarie sau culoarea mobilei din living avand in vedere ca accesul la bucatarie se face din living.
Eu ma gandeam sa fac blatul suprafetei de lucru din interiorul barului (zona bucatariei) la fel ca cel din bucatarie, blatul de sus al barului culoarea galben catifea pe care am folosit-o la corpurile suspendate din bucatarie iar culoarea barului gri nebraska (la fel ca restul livingului).
Daca aveti o ideea mai buna de culoare pentru living si bar va rog sa ma ajutati.
Mai jos aveti si schita pentru o vizualizare mai buna.
Va multumesc.


Intrebare de la Victor, pe adresa redactiei: Ce culoare sa aleg pentru barul de bucatarie?

5 răspunsuri la “Ce culoare sa aleg pentru barul de bucatarie?”

Buna ziua, domnule Victor!

Parerea mea este ca va complicati prea mult incercand sa inglobati intr-un singur bar atatea nuante, din dorinta de a nu gresi din punct de vedere cromatic. Eu as merge pe varianta Nebraska gri, care se va regasi si in mobilierul din living. Mi se pare o nuanta eleganta si neutra si care va arata bine chiar si atunci cand va fi privita din bucatarie. Puteti, eventual, sa folositi in partea superioara a barului acelasi tip de blat ca cel din garnitura de bucatarie si in acest fel veti lega discret barul de ambele incaperi din open space 🙂

Super, deci se va potrivi bine griul.
Off topic: aproape am terminat dormitorul (griul, plintele late..) si a ieșit foarte frumos. Încă nu am pus draperii la geam dar o sa va trimit poze cu stadiul actual.

Ne bucuram ca va place cum se contureaza dormitorul si chiar suntem curiosi sa vedem rezultatul (chiar daca doar partial, momentan). Asadar, asteptam pozele 🙂

Buna ziua! Sunt de acord cu Victoria, mergeti pe mai putine culori,e totusi un apartament, nu o casa mare, asa ca trebuie sa arate „aerisit”. Ca sa nu scriu degeaba totusi, vin si eu cu o idee… daca vreti o variatie la blat, puteti folosi alb sau negru – non-culori pe care le aveti deja in camera – la faianta si la electrocasnice – ele nu vor deranja pentru ca sunt deja in campul vizual. Spor la amenajare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *