Categorii
Intrebari de la cititori

Cost materiale, manopera acoperis in 2 ape, 200 mp

Buna ziua,
Cat ar costa materialele (lemn + tigla ceramica Bramac / Siceram / Creaton + burlane etc) si manopera pentru un acoperis cu urmatoarele detalii:
– suprafata aproximativ 200 mp;
– 2 ape;
– o panta de 42 grade si una de 23.3 grade.
Multumesc.


Intrebare de la Silviu, pe adresa redactiei: Cost materiale, manopera acoperis in 2 ape, 200 mp.

21 de răspunsuri la “Cost materiale, manopera acoperis in 2 ape, 200 mp”

Buna ziua.In atentia dm Silviu.SUntem o firma din Harghita avem material lemnos.In acoperis intra aproximativ 14 mc material lemnos, tigla bramac intra 9 bucati la mp, plus lateralele si comele,burlanele plus scurgerea nu pot sa stiu va nu am detali clare.Preti informativ matriale si manopera 10500 euro. Mai multe detalii tel 0744207743 email gerendahazak@freemail.hu multumesc cu stima!

Buna ziua domnule Silviu

SC SMART ROOF Sisteme de Invelitori, distribuitor autorizat Bramac Romania, va pune la dispozitie sistemul complet de invelitoare la cele mai bune preturi de pe piata.
Asiguram montajul acoperisului pentru care se acorda certificat de garantie. Vizionarea santierului si intocmirea necesarului sunt gratuite.
Pentru a va putea oferi un calcul estimativ va rugam sa ne trimiteti planul de invelitoare pe adresa: smart_roofsdi@yahoo.ro sau sa ne contactati la nr de telefon: 0735.257.834

Multumim

buna ziua in atentia d lui silviu pretul acoperisului este de 30 35 ron pe mp iar lemnul este undeva 11 12 mc de lemn in functie de ce vreti sa puneti pe el pt detalii va rog a ma contacta la tel 0746 726 927 sau vasilebaies@yahoo.com va multumesc

Buna ziua,
Cat ar costa materialele (lemn + tigla metalica lindab/burlane etc) si manopera pentru un acoperis de 200mp???.
Multumesc.

BUNA ZIUA
Pt oferte exacte trimiteti planse proiect pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 .Executam lucrari de constructii-renovari-consolidari,case-vile-ap,cu materialele noastre sau ale proprietarilor.Prezentam lucrari executate sau in curs
STIMA

Echipa Prahova asiguram montaj profesionist de tigla-metalică la preturi avantajoase.Detalii la tel: 0720.874.667 sau pe Facebook la adresa :Homesteelconstruct Prahova unde puteti vedea lucrările efectuate de noi.

Bună ziua,
Am o casă batraneasca in Islaz, Teleorman in forma de L .Are 10m lățime și 15m lungime. Cat costa materiale (lemn, tigla metalice, burlane, manoperă) Casa cred ca este in 6 ape. Mulțumesc!

BUNA ZIUA
Pt executie-costuri-renovari-proiectare , case-vile-pensiuni-apartamente-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale proprietarului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie
STIMA

Meserias din jud.Teleorman efectuez acoperisuri.Daca v-am trezit interesul ma gasiti la tel 0769942980

Buna ziua .Cat ma costa in acoperis de 200 mp ? Cu tot cu materiale si mana de lucru .

Buna ziua, cat ma costa un acoperis pentru a acoperi cu tabla Lindab 200 mp cu tot cu materiale si mâna de lucru ?

Bună. M-ar interesa cât costa un acoperiș complet cu țiglă ( materiale + manopera) la gata 160 mp. Desfacerea acoperișului intra în pret?

Buna ziua ma intereseaza si pe mine cat ma costa un acoperis de tigla metalica cu montare eu am tabla pe casa acum si vreau sa o dau jos si sa pui tigla metalica am aproximativ 100 mp de acoperis imi puteti da un pret estimabil va multumesc

Cat m-ar costa un acoperiș de 100 mp în 2 ape făcut de la zero (partea de lemn + lindab + manopera), va mulțumesc, aștept un răspuns.

Buna ziua. Cat m-ar costa acoperișul unei case (200 mp) cu toate materialele (lemn tabla de 0,5 alice tot ce trebuie)?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *