Categorii
Intrebari de la cititori

Cost materiale, manopera acoperis in 2 ape, 200 mp

Buna ziua,
Cat ar costa materialele (lemn + tigla ceramica Bramac / Siceram / Creaton + burlane etc) si manopera pentru un acoperis cu urmatoarele detalii:
– suprafata aproximativ 200 mp;
– 2 ape;
– o panta de 42 grade si una de 23.3 grade.
Multumesc.


Intrebare de la Silviu, pe adresa redactiei: Cost materiale, manopera acoperis in 2 ape, 200 mp.

38 de răspunsuri la “Cost materiale, manopera acoperis in 2 ape, 200 mp”

Buna ziua.In atentia dm Silviu.SUntem o firma din Harghita avem material lemnos.In acoperis intra aproximativ 14 mc material lemnos, tigla bramac intra 9 bucati la mp, plus lateralele si comele,burlanele plus scurgerea nu pot sa stiu va nu am detali clare.Preti informativ matriale si manopera 10500 euro. Mai multe detalii tel 0744207743 email gerendahazak@freemail.hu multumesc cu stima!

Buna ziua domnule Silviu

SC SMART ROOF Sisteme de Invelitori, distribuitor autorizat Bramac Romania, va pune la dispozitie sistemul complet de invelitoare la cele mai bune preturi de pe piata.
Asiguram montajul acoperisului pentru care se acorda certificat de garantie. Vizionarea santierului si intocmirea necesarului sunt gratuite.
Pentru a va putea oferi un calcul estimativ va rugam sa ne trimiteti planul de invelitoare pe adresa: smart_roofsdi@yahoo.ro sau sa ne contactati la nr de telefon: 0735.257.834

Multumim

buna ziua in atentia d lui silviu pretul acoperisului este de 30 35 ron pe mp iar lemnul este undeva 11 12 mc de lemn in functie de ce vreti sa puneti pe el pt detalii va rog a ma contacta la tel 0746 726 927 sau vasilebaies@yahoo.com va multumesc

Buna ziua,
Cat ar costa materialele (lemn + tigla metalica lindab/burlane etc) si manopera pentru un acoperis de 200mp???.
Multumesc.

BUNA ZIUA
Pt oferte exacte trimiteti planse proiect pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 .Executam lucrari de constructii-renovari-consolidari,case-vile-ap,cu materialele noastre sau ale proprietarilor.Prezentam lucrari executate sau in curs
STIMA

Echipa Prahova asiguram montaj profesionist de tigla-metalică la preturi avantajoase.Detalii la tel: 0720.874.667 sau pe Facebook la adresa :Homesteelconstruct Prahova unde puteti vedea lucrările efectuate de noi.

Bună ziua,
Am o casă batraneasca in Islaz, Teleorman in forma de L .Are 10m lățime și 15m lungime. Cat costa materiale (lemn, tigla metalice, burlane, manoperă) Casa cred ca este in 6 ape. Mulțumesc!

BUNA ZIUA
Pt executie-costuri-renovari-proiectare , case-vile-pensiuni-apartamente-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale proprietarului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie
STIMA

Meserias din jud.Teleorman efectuez acoperisuri.Daca v-am trezit interesul ma gasiti la tel 0769942980

Buna ziua .Cat ma costa in acoperis de 200 mp ? Cu tot cu materiale si mana de lucru .

Buna ziua, cat ma costa un acoperis pentru a acoperi cu tabla Lindab 200 mp cu tot cu materiale si mâna de lucru ?

Bună. M-ar interesa cât costa un acoperiș complet cu țiglă ( materiale + manopera) la gata 160 mp. Desfacerea acoperișului intra în pret?

Buna ziua ma intereseaza si pe mine cat ma costa un acoperis de tigla metalica cu montare eu am tabla pe casa acum si vreau sa o dau jos si sa pui tigla metalica am aproximativ 100 mp de acoperis imi puteti da un pret estimabil va multumesc

Cat m-ar costa un acoperiș de 100 mp în 2 ape făcut de la zero (partea de lemn + lindab + manopera), va mulțumesc, aștept un răspuns.

Buna ziua. Cat m-ar costa acoperișul unei case (200 mp) cu toate materialele (lemn tabla de 0,5 alice tot ce trebuie)?

Salutare,
Pretul unui acoperis se determina dupa o inspectie la fata locului. Nu puteti avea nimic concret doar intreband pe internet firme 🙂

De ce sa nu poata fi estimat un pret? Ce credeti ca este asa deosebit la un acoperis de nu se poate da un pret APROXIMATIV , asta solicita oamenii.

Bună. Pt dl Gavril preț informativ 198 lei/mp acoperiș material, manopera, utilaj (transport). Cu stima Nelu 0752170901

Cit costa o sarpanta cu tabla classica 04 , suprafata 250 m patrati completa cu tot: burlane, uluce etc?

Bună ziua! Vă rog frumos puteți să-mi spuneți cât costă un acoperiș de 200 m2 in 2 ape de la zero. Multumesc.

Bună seara , cât ma costa un acoperis în forma de L de la zero , la 220 mp pe placa de beton

Buna ziua.
Sînt o românca stabilita în Elvetia si am nevoie sa-mi transform acoperisul casei, de la 182 m2 la 250 m2, din tigla betonata si cu izolarea completa a acoperisului. Avînd în vedere ca doar una din cele doua ape ale acoperisului trebuie construita, iar cealalta apa modificata (prelungita) cu materialul existent, as vrea sa stiu pretul de mîna de lucru aproximativ, pretul la materiale si transport pîna în Elvetia în plus.
Masa, casa si transportul sînt asigurate.
Multumesc.
Luana

Bună. Pt Elveția preț informativ pt mana de lucru de la 100 euro/mp tel 0752170901 Nelu

Buna seara, caut urgent meseriasi pentru montaj tigla ceramica, acoperis de 200 mp.

Buna seara. As dori o firma seriosa din Suceava pentru construirea unui acoperis de cca 200 mp. Cat mar costa tot. Specific tigla de ceramica. Dar pentru linda cat costa ? Vreau sa stiu preturile de la A la Z. Multumesc.

Bună seara. Pentru o casă cu suprafața de 70 m2 la baza cât m-ar costa acoperișul începând de la structură, (lemn), folie, tabla, jgheaburi.

Bună ziua! Ași vrea să știu cît mă poate costa un acoperiș de aproximativ de 220 mp în 2 ape inclusiv cu toate materialele și lucrul. Mă refer la catapal…

Cât mă costă acoperirea unei structuri de lemn existente, cu țiglă metalică, accesorii și manoperă pentru 140 mp ?

Cat ma costa un acoperiș de 200 mp cu toate materialele incluse și mana de lucru în doua ape?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *