Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri izolare casa langa Bucuresti, polistiren de 10

Buna ziua. Ma intereseaza si pe mine, cat m-ar costa manopera pentru izolarea unei case (polistiren 10 cm + dibluri + 2 maini masa spaclu) aproximativ 200 metri patrati. Casa se afla la 10 km de Bucuresti.


Intrebare de la Florin, pe adresa redactiei: Costuri izolare casa langa Bucuresti, polistiren de 10.

15 răspunsuri la “Costuri izolare casa langa Bucuresti, polistiren de 10”

Buna ziua pretu manopera este de 22 ron mp.montare schela separata.daca nu aveti schela va putem ajuta.Pentru mai multe detalii ne puteti gasi la numarul de tel:0763306645 m.mscconstruct-rp.webnode.ro/

Va recomand firma Anira World Trade! Promtitudine, profesionalism, seriozitate!

SIGUR CRESTE, DAR ASA VA FI PANA UNII,DE PE ACEST SAIT, NU VOR MAI DA PRET DIN BURTA >>>

Suntem o firma italiana de 11 ani în romania avem mai multe lucrări executate care putem sa le vizionați, masa de șpaclu sunt 3 treceri din care ultima sa face cu dreptar, pentru avea o părete fără valuri. Detalii de preț după vizionarea lucrare.
Cu stima
massimiliano
0721130850
house art pagina facebook

Buna ziua , nu sunt din domeniu ,dar de curând am terminat de construit o casa și acum cunosc toate șmecheriile pe care le fac acești ,,meseriași,, când vin la tine spun un preț numai sa prindă lucrarea și după te stoarce de bani , am văzut ca și aici sunt meseriași cu ghilimelele de rigoare care spun ,, cu demontat de schela și montat , eu as vrea sai întreb domnilor când vrei sa muncești trebuie în primul rand sa ai scule necesare pentru a putea sa faci lucrarea respectiva deci dacă vrei sa iei bani trebuie sa ai scule ,schele ,betoniere și alte scule necesare , iar în prețul manoperei pe care o practici trebuie sa se regăsească toate operatile pe care le faci nu sa pretinzi bani ca montezi schele sau alte tampeni sau aberați care numai în acest domeniu se practica acest jaf la drumul mare pentru ca uni meseriași au acasă o mistrie si o galeata si gata sau făcut meseriași peste noapte .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *