Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum e mai ieftin? Casa cu etaj sau cu mansarda?


Buna ziua, ma numesc Florin si doresc o lamurire cu privire la pretul unei case: care este mai ieftina, cu mansarda sau cu etaj si ce tip de invelitoare, tabla sau tigla? Dar o incalzire cu apa forata la mare adancime, cam cat costa?


Intrebare de la Florin, pe adresa redactiei: Cum e mai ieftin? Casa cu etaj sau cu mansarda?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Mihai Lazar in martie 21st, 2015

Buna ziua domnul Florin,
Diferenta de la casa cu mansarda la casa cu etaj nu este foarte mare, mai nou vad autorizatii casa cu pod inalt, adica tot mansarda dar, ca omul sa nu mai plateasca niste bani in plus pe la I.C.S. si Primarii se trece in cererea de autorizare, pod inalt, iar intre tabla tip Tigla si Tigla este o diferenta de banuti, tigla necesita alt suport pentru montaj, fiind foarte grea,atat grinzile cat si sipca din lemn, trebuie sa fie mai groase.
Cu stima
Mihai Lazar
0766813228

marinel in martie 21st, 2015

BUNA SEARA Casa cu mansarda este mai ieftina ca cea cu etaj,logic, pt ca este mai mica,si ca zidarie,si ca suprafata a podului.Invelitoare: tabla Caretta=18-20 leimp,tigla beton Wise nevopsita[colorata in masa]2lei buc[10 bucmp],tigla ceramica Tondach,Creaton de la 45 leimp.Incalzire-forare-depinde de adincime.Ce apa?Termala? Pt detali e-mail vilmacomp1969@yahoo.com STIMA

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii