Categorii
Intrebari de la cititori

Cum e mai ieftin? Casa cu etaj sau cu mansarda?

Buna ziua, ma numesc Florin si doresc o lamurire cu privire la pretul unei case: care este mai ieftina, cu mansarda sau cu etaj si ce tip de invelitoare, tabla sau tigla? Dar o incalzire cu apa forata la mare adancime, cam cat costa?


Intrebare de la Florin, pe adresa redactiei: Cum e mai ieftin? Casa cu etaj sau cu mansarda?

2 răspunsuri la “Cum e mai ieftin? Casa cu etaj sau cu mansarda?”

Buna ziua domnul Florin,
Diferenta de la casa cu mansarda la casa cu etaj nu este foarte mare, mai nou vad autorizatii casa cu pod inalt, adica tot mansarda dar, ca omul sa nu mai plateasca niste bani in plus pe la I.C.S. si Primarii se trece in cererea de autorizare, pod inalt, iar intre tabla tip Tigla si Tigla este o diferenta de banuti, tigla necesita alt suport pentru montaj, fiind foarte grea,atat grinzile cat si sipca din lemn, trebuie sa fie mai groase.
Cu stima
Mihai Lazar
0766813228

BUNA SEARA Casa cu mansarda este mai ieftina ca cea cu etaj,logic, pt ca este mai mica,si ca zidarie,si ca suprafata a podului.Invelitoare: tabla Caretta=18-20 leimp,tigla beton Wise nevopsita[colorata in masa]2lei buc[10 bucmp],tigla ceramica Tondach,Creaton de la 45 leimp.Incalzire-forare-depinde de adincime.Ce apa?Termala? Pt detali e-mail vilmacomp1969@yahoo.com STIMA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *