Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc sa renovez un apartament, caut echipa meseriasi

Buna seara, as dori sa contactez o echipa de meseriasi pentru ca am cumparat un apartament si doresc sa-l renovez, am obtinut autorizatiile de constructie si doresc ca aceasta echipa sa fie completa: instalator, electrician zidari, faiantari. Apartamentul are 65 m suprafata utila. As dori sa stiu cit m-ar costa aceasta lucrare. Va multumesc.


Intrebare de la Nicolae, pe adresa redactiei: Doresc sa renovez un apartament, caut echipa meseriasi.

73 de răspunsuri la “Doresc sa renovez un apartament, caut echipa meseriasi”

Buna ziua.Pretul difera in funstie de complexitatea lucrarilor pe care le doriti. Astept detalii pe cavas33@yahoo.ro tel; 0745315725. Dispun de echipa de mesteri constructori pentru orice lucrare de renovari-finisaje-instalatii. Nu solicitam masa, nu consumam alcool, nu solicitam avansuri. Cu stima.

Pentru a va spune pretu concret trebuie sa fim la fata locului nr de tel:0763306645

Echipa de meseriasi complecta din jud. Teleorman executam lucrari de renovari-finisaje-instalatii.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980 sau email ionpopescu182@yahoo.com.Rugam si oferim seriozitate.O zi buna va doresc.

Constructii noi si amenajari interioare/exterioare: zidarie, parchet laminat, rigips, tavan fals, faianta si gresie, zugravit, termosistem, sarpante, tabla, burlane, jgheaburi…
Preturi accesibile, corelate cu efectele crizei economice, plata se face esalonat pentru lucarea efectuata.
Dam dovada de profesionalism,cu exerienta demonstrabila. Nu, alcool !…noi cerem doar pretul pentru munca prestata. Numai lucrand cu noi puteti evita pierderi masive de timp si bani in timp ce incepatorii vor face experiente pe banii dumneavoastra.
Colaborand cu noi veti descoperi o echipa cu care puteti construi caminul dumneavoastra de la proiect la cheie.
Oferim cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.
Pentru detalii: 0727306121
E-mail costan1968@yahoo.es

Buna ziua ! Suntem interesati de lucrare; echipa este completa si dotata cu scule corespunzatoare fiecarui tip de lucrare; este foarte importanta locatia; amanunte la tel. 0722298962. Multumesc !

Daca santeti din Bucuresti sa-u Ilfov contactatine santem din Maramures schipa conpleta cu scule profesionale experienta de peste 25 ani din care 12 ani Italia avem lucrari terminate pe care le puteti vedea.Aem furnizori directi de la savana,adeplast,romstal.
Tel 0757315176 SAU verdes_mircea68@yahoo.it
Cu respect Mircea Verdes Maramures

Firma italiana care lucrează de 11 ani în romania executa lucrări la cheie, peste 10 lucrări și referințe dela clienți noștri.
massimiliano
0721130850

2200 euro..la 65 mp instalatia electrica doze si aparataj gewiss instalatia saniata sau incalzire totala sau doar modificata unde este nevoie si unde se poate cu ppr baie faiantata totala+gresie tavan,bucatarie +hol gresie ,faianta brau pult bucatarie,gletuit lavabil parchet camere daca este si balcon inchis cu termopan eventual izolat cu ampora pereti si tavan la gata…tel 0747537940 damian

Lucrari interioare exterioare, ieftin si avantajos. Pret de lucrare stabilit de proprietar. Nu fixez eu pretul ci il fixeaza proprietaru in functie de .lucrare.

Lucrari interioare exterioare, ieftin si avantajos. Pret de lucrare stabilit de proprietar. Nu fixez eu pretul ci il fixeaza proprietaru in functie de .lucrare. Cu respect Daniel.

VOM CONSTRUI ÎN IAȘI ȘI ZONELE LIMITROFE DIN 2016,CASE LA ROȘU ȘI LA GRI, EVENTUAL LA CHEIE CU MATERIALUL CLIENTULUI. PLATA LA MANOPERE SE FACE PE ETAPE DE LUCRĂRI EFECTUATE.

F. D. K. GRUP
Fabricutza De Kasutze
0747878812
foreman_construct_building@yahoo.com
Maistru structuri construcții civile
Marian Ivascu.

Persoana fizica cu un caracter respectuos prestez gresie,faeanta gleturi de toate tipurile,parchet,montez demontez grupuri sanitare,usi geamuri,temelii garduri de 1m beton cu stalpisori,prelucrez panouri gard din fer forjat porti din fer forjat,izoolatii termosistem,izoolatie vata bazaltica,pavele borduri ,trotuare etc.Ofer lucru de calitate nu cer mancare nu beau alcool ,nu cotrobaiesc oamenii prin case ,lucrez atent si cu materialele clientului ma deplasez cu masina mea dupa materiale …,.!

Salut.lasa si mie nr tau de telefon daca vrei ca am finisaje de facut la o casa de 120mp in bucuresti.

pentru dan si pentru domnul nicolae din iasi sat persoana de ancredere cu sculele mele disponibil la orce ora 0764454360 cristi va multumim

Dan din iasi persoana fizica nr.meu de tel 0767371599,sau pe facebook ,constantin adam .Pentru cei care vor sa renoveze apartamentele etc.lucrez non-stop.Ma puteti contacta si pe adriesa de e-mail:adams_srlden@yahoo.com rog seriozitate

Buna ziua ! Daca mai e valabil anunțul contactați la tel: 0722966462 pentru o vizionare.

Buna ziua daca mai este valabil anuntul va rugam contactati-ne pentru aceste lucrari ample la nr de telefon 0765039518 Va multumesc

Echipa de meseriasi din jud. Teleorman efectuam lucrari de renovari/restaurari, case/apartamente. Rugam si oferim seriozitate. nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Apartament 2 camere Bucuresti are: peretii cu huma, 3 usi interioare noi montate, usa metalica noua, faianta pana la 1,80 m la baie si bucatarie. Suprafata ap. cca. 45 mp. Doresc lavabila in loc de huma si reparatiile necesare. Lucrarea poate fi efectuata intre 20-27 iulie. Astept oferte estimative de pret manopera.

am un apartament in sud cu 2 camere vreau sa-l renovez , trebuie sa maresc camera de sufragerie , sa modif bucataria si baia , parchet instalatii sanitare si electrice …..
Vreau sa stiu si pretul ….
astept raspuns con Email

buna ziua sunt din arad sunt echipa si cautam lucrari din arad nr contact 0799526533 sau 0751492800

Meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de amenajari interioare exterioare.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O ZI BUNA VA DORESC

orce fel de renovari cu materialele mele sau fara .case de jos executăm orunde an țară pentru mai multe detali sunați la nr 0721756282

Meseriasi seriosi din Maramures executam lucrari de finisaje interioare-exterioare,renovari apartamente,etc la preturi rezonabile in toata tara. (0728903340).

Buna seara! Suntem o echipă serioasa, formata din 5 băieți meseriași si căutăm lucrări de renovat case si finisat atât interior cat si exterior. Ne puteți contacta la numărul de telefon: 0733384461 Mulțumesc! O seara plăcută!

Buna ziua,
Am de renovat un apartament de 55 mp in Sector 4, Bucuresti! Astept echipe serioase! Plata se va realiza prin servicii de meditatii Limba Romana!!! Ati petrecut oare atati ani in strainatate, incat unii dintre voi ati ajuns sa violati Limba Romana!!!

executam lucrari foarte bune totul la cheie la preturi bune an zona targu mures contact 0747401957 paveje garduri placari tot ce ieste nevoie

Prețul se face la fata locului.0725445885 Daniel.aștept telefonul dv.prețul este negociabil

Buna ziua! As dori sa recomand pentru cei din Brasov o ecipa-firma serioasa cu baieti tineri ce mi au lasat o impresie placuta la ultima renovare completa a apartamentului meu cu 4 camere!foarte buni si cu preturi decente zic eu raportat la calitate! eu i am gasit pe ADIROM si am vorbit cu un tanar Adrian au venit, mi au facut un deviz si s au tinut de pretul pronuntat de la inceput!Recomand si promovati si tineri ce au ales sa ramana in tara!

Buna ziua, si noi cautam o echipa serioasa de meseriasi pentru amenajare interioara in mansarda, iar la parter eliminare umiditate pereti interiori, realizarea unei scari interioare (spatiul are dimensiuni modeste), zugravit, gresie , in baie faianta si gresie (se scoate cele actuale si se pun altele noi). De turnat beton in zona pietonala din curte, gard beton placi intre proprietati (aproximativ 30m lungime/2,50 inalt)finisaj pe exterior. Amprenta la sol a casei este de 80mp.
Casa se afla in com. Leordeni Arges. Lucrarile pot incepe imediat.
tel 0771103276, 0746144120 Lucian

Multumim anticipat ofertantilor.

Multumim Casadex pentru ca ne da posibilitate de a relationa cu meseriasii.
va dorim spor in tot ce faceti!!!

Fac apartamente la cheie faianta finisaje parchet inclusiv Acoperisuri

Urgent caut meserias serios din Harghita sau Brasov ptr. amanajarea unui ap. 2 c, in Harghita la Baile Tusnad.
Ca lucrare, este de zugravit ap. (lavabil) si pus gresie si faianta la bucatarie.
Doresc ca lucrarea sa inceapa de saptamina viitoare de preferat Miercuri.
Pot fi contactat la tel.
0720/953.453. sau 0729/871.575.
Florin.

Caut meseriasi pentru renovat apartament 2 camere în București sector 6.Tel.0769023330

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de renovari/restaurari de case si apartamente.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.

buna ziua suntem o echipa de meseriasi cu experienta destul de lunga in italiea daca doriti colaborare 0741412668 roamn constantin ovidiu

Buna ziua,

Apartamentul este situat in Bucuresti, sectorul 3.
Dimensiunea -2 camere, hol, baie, bucatarie (62 metri patrati inluzand si balconul).
Ce ne propunem: proiect, instalaţii electrice, parchet, uşi, geamuri, dărămat pereţi, instalaţii sanitare baie (schimbat).
Ce cautam: seriozitate, oameni priceputi, onesti.
Ce oferim: seriozitate, corectitudine, respect.
Multumim

SC INTERIM RECRUITMENT SRL recruteaza :
1. 1 MUNCITOR – DOMENIU : GRESIE – FAIANTA
2. 1 MUNCITOR – DOMENIU : RIGIPS – PERETI, TAVAN FALS, TAVAN CASETAT
3. 1 MUNCITOR – DOMENIU : FINISAJ, GLET, ZUGRAVEALA, VOPSITORIE
4. 1 MUNCITOR – DOMENIU : ZIDAR – TENCUITOR.
detasare in Franta – Montpellier. Se asigura salariul de 1.400 euro/luna + ore suplimentare + cazare gratuita + asigurare profesionala de munca.
Nu se percepe comision. Relatii la telefon 0724274825

Buna ziua.construesc case la rosu sau chie cu materialele mele. Pentu mai multe informatii. sunati la nr 0725042108 .va Multumesc.

Firma serioasa de constructii cauta lucrari restructurari apertamente, case, ville, interioare si exterioare firma fost infiintata in Italia in anul 2000 si continua in Romania
E-mail, cornel1970.bc@gmail.com
Sau telefon nr 0742594170.
Oradea. Pentr info de firma pe pagina. Facebook

Execut lucrari interioare si exterioare cat si instalati electrice si sanitare de mare calitate ofer si rog seriozitate 0767092366

Caut echipa pentru restructurarea completa a unui ap cu 2 camere in IASI 0753978746

Caut echipa serioasă pentru finalizarea lucrarilor intr-un apartament de 2 camere cu 54mp, București, Crangasi, incepute pentru montarea unei CT si renovarea completă a camerei de baie. Lucrările necesare sunt: reparații pereti după montaj Centrală Termică, gresie si faianță, montat obiectele sanitare noi, zugrăveli lavabile in tot apartamentul, montaj 4 uși noi, care sunt asamblate complet, renovat parchet de lemn în dormitor si living, montaj mobila, lustre, aduse din altă locatie.Ofer și doresc seriozitate.

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de renovari de case si apartamente.Daca v-am trezit interesul ma gasiti la 0769942980.

Buna ziua iasi numele meu este iuli costruim case apartamente grese faianta tavane false bolte stuc venetian
Orce interioare si esterioare iulian0758942227 ovidiu0739127916 echipa serioasa cu esperienta va multumim astept telefonu dumneavoastra

BUNA ZIUA
Pt executie-costuri-renovari-proiectare , case-vile-pensiuni-apartamente-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale proprietarului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie
STIMA

Doresc reimprospatare ( zugravit) apartament cu 2 camere in Militari, plus inlocuire instalatir electrica totala,( vechea instalatie este din panglica din aluminiu zidita) montaj tablou, trasee noi, prize etc. Suprafata apartamentului este de 50m2. Sunt de decopertat cam 150m2 de huma,si dat din nou glet si lavabila. Un pret orientativ va rog. Doar manopera.

Buna ziua .presupun ca este necesar si inlocuirea parket ..renovare baie …dacă aveti un buget de 13000-15000 RON acoperiți cu siguranta manoperă pentru tot ce este nevoie .suntem o echipa buna deci lucrarea va fi bine facuta .0743636524 Iulian

Va salut . Suntem din Ilfov Ciorogârla, suntem o echipa din 4 băieți in echipa noastră este și un Electrician cu experiență. Radu Visinoschi prețul ar fi undeva la 2500 euro. 0727400613 Marius Ban
0721462369
Mulțumim.putem viziona suntem aproape de adresa dvs . Nu va costa nimic pentru o vizionare.

Execut izolații cu poliester 50 lei mp, placat ciuperci plasă adeziv decorativa 30 lei mp, tinci 10 mp tencuieli grund tras la dreptar 25 lei mp, rigips profilat placat banda super ghips 50 lei mp faianță și gresie 50 lei mp Marius 0729793104

Buna ziua caut o echipa un domenul constructii pentru a ridica o casa cu 5 camere o baie bucatarie si living este in zona alexandria

Bună ziua. Construiesc case la cheie – la roșu, cu materialele mele, Oriunde în țară, nr telefon 0728779722,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *