Categorii
Intrebari de la cititori

Incalzire in pardoseala in garsoniera (centrala pe gaze). Se poate?

Care este pretul complet pentru amenajarea incalzirii in pardoseala (pentru centrala termica cu gaze) la o garsoniera cu suprafetele urmatoare:
– camera=18 mp,
– baie=2,5 mp,
– bucatarie=3,5 mp.


Intrebare de la Nicolae, pe adresa redactiei: Incalzire in pardoseala in garsoniera (centrala pe gaze). Se poate? La ce pret?

4 răspunsuri la “Incalzire in pardoseala in garsoniera (centrala pe gaze). Se poate?”

pai camera este….baie si bucatarie este………hol nu avem?
:)) intram pe geam direct in baie….hol sau bucatarie??? zic asta pt ca trebuie si in hol inaltat nivelul garsonierei….daca e la parter…izolatie de 5 cm extrudat pe jos……etaj…3 cm extrudat….la 30 mp cat are locuinta,,,,,,aproximativ 300 metri de teava…distribuitor-colector cu 4 cai….fiecare bucata a casei cu zona ei…cleme…..conectori…. folie…sapa…aditiv sapa…banda perimetrala….caseta metal….cu tot cu mana de lucru si materiale….4000—4500 lei….minimum…

buna seara
in functie de calitatea materialelor folosite intre 18-30E/M2
se scade suprafata de sub vana si mobilierul masiv dulap haine, mobila bucatarie,la 6,7ml/M2 cu pas de 15 veti avea doua circuite
succes

ce usor zici stefan 51….dar daca modifica configuratia camerei ce face cu incalzirea in pardoseala unde era mobila???sparge si puI tevi din nou? in bucatarie mobila ocupa mult loc….deci ca sa ai caldura o pui pe picioare !!!nu crezi ca e mai bine sa ai circuit pt fiecare zona??? daca se intampla ceva cu un circuit….care e pt baie si camera….faci baie in frig iar apoi te duci tot in frig? THINK !!! NU GANDITI LA ECONOMIE SI TAIATI DIN MATERIALE !!! suferi ulterior…pas de 15??? garsoonierele sunt mici….mobila ocupa mult loc….la pas de 15 cati wati pe m2 obtii??? mai bine pui pasul de 10….si nu plangi apoi….mai ales daca finisezi cu parchet.
fara suparare stefan 51…
o zi buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *