Categorii
Intrebari de la cititori

Nu stiu cum sa amenajez holul de la intrare

Am de amenajat un colt pe holul mic de la intrare. Holul are 4 usi + 2 usi glisante din oglinda la debara + un spatiu pt cuier. Ce sa pun pe singurul colt liber (1.3 m x 0.75)? Am vazut toate imaginile de pe net si nu pot sa aleg. Acum am aerul conditionat pe latura mica si pe colt o masuta veche rotunda de 55 cm diametru. Pe hol am tapet nuanta crem cu model arabesc maroniu + parchet cafeniu. Va multumesc.


Intrebare de la Dorian, pe adresa redactiei: Nu stiu cum sa amenajez holul de la intrare.

3 răspunsuri la “Nu stiu cum sa amenajez holul de la intrare”

Dle Dorian, nu inteleg de ce trebuie sa puneti neaparat ceva in singurul colt liber al holului. Mai bine zis, doriti o idee cu rol decorativ sau practic? Astept raspunsul dvs.

Multumesc pentru raspuns, trebuie pus ceva pentru ca holul este gol acum si vreau sa arate bine cand intri in casa , da ceva cu rol decorativ. Am in casa o oglinda foarte veche de 2 metri cu rama din lemn , ar merge sa stea fata in fata cu usile din oglinda de la debara ?

Sunt marian si din experienta mea in domeniu ar trebui o varuiala decorativa foarte rustica si un tablou rustic.Daca doriti mai multe dentali tel. 0773706052.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *