Categorii
Intrebari de la cititori

Oferte de pret pentru constructie casa la rosu in Olt

As dori o oferta de pret pentru o casa la rosu, in judetul Olt:
– amprenta la sol – 50 mp;
– suprafatata totala – 75 mp;
– camera de zi, baie, bucatarie – parter;
– 2 dormitoare – mansarda.
As dori daca se poate o oferta estimativa pe baza ceolor spuse mai sus, intrucat un proiect desfasurat nu detin inca. Daca nu se poate o oferta cu tot cu pret materiale, as dori o oferta pe manopera.
Multumesc.


Intrebare de la Mihaela, pe adresa redactiei: Oferte de pret pentru constructie casa la rosu in Olt.

10 răspunsuri la “Oferte de pret pentru constructie casa la rosu in Olt”

Buna ziua
Va propun pretul manoperei la rosu de 30-35 euro/mp. Dupa analiza proiectului, acest pret poate sa scada sau sa creasca, in raport de complexitatea casei rezultata din proiect.
Daca doriti sa dezvoltam discutia, lasati-va datele de contact, sau astept la tel; 0745315725 cavas33@yahoo.ro
Echipa de mesteri constructori de calitate, executam constructii la rosu si preluam case pentru executia de finisaje interioare si exterioare, in toate judeetele. Cea mai avantajoasa oferta.
Cu stima, CAVAS

Buna ziua doamna suntem o echipa din bals olt ,deci din. Aproprierea dvs si va propun un pret pe m2 de 25 e m2.cu noi iesiti cel mai ieftin fiind din zona.cei de departe au costuri de deplaare si cazare pe care trebuie sale recupereze cumva.va Las si nr meu 0767178675 gabriel

Buna ziua suntem o firma din bucuresti si executam orice proiect in toate zonele.
Pentru ce ati specificat dvs pretu este intre 40-50 de euro mp fara tva.pretu poate scade sau urca depinde de proiectu dvs.
O zi buna va doresc!
Radu alin
Contact:0763306645,0736378170
email:radualin608@yahoo.ro
m.rgamsc-construct-srl-d-com7.webnode.ro/#!

Buna ziua , pretul pentru constructie la rosu ar fi 2500 + 500eu / manopera cu acoperis cu tot .
Construim in tot judetul olt. Intro luna de zile e gata .
Pentru alte detalii ma puteti cauta pe Emileconst@yahoo.fr

Buna ziua,
Suntem o echipa din Chitila,dar sunt din Stoicanesti-olt,multi baieti sunt de acolo,daca doriti o colaborare cu noi asteptam sa ne contactati
Va multumesc
CU STIMA,TUDOR
TEL0740189710

Attila explica si fenemenul cum reusesti sa termin o lucrare intr-o luna de zile.Ce faci cum torni fundatia te apuci de zidit chear daca ploua.Nu mai amagiti oameni.E o problema mare cu asemenea aiureli.

AI DREPTATE DOMNULE AUREL DAR MAI SUNT CATEVA PERSOANE CARE DAU NISTE PRETURI DE TE DOARE CAPUL.CUM POTI CONSTRUI O CASA LA ROSU SA ZICEM CU 25-30 EUR??SI UN TIMP DECLARAT SCURT?ASA ZISELE FIRME NU AU MUNCITORI CU CONTRACT?NU PLATESC TAXE SI IMPOZITE?CUM POTI DA LA CHEIE O CASA DE 120-160 MP IN DOAR 2,3 LUNI’CE MATERIALE FOLOSEC MAI FRATILO FIRMELE ASTEA??BENEFICIARI CARE LUCREAZA CU ASTFEL DE ECHIPE MERITA CONSECINTELE CE VOR URMA-ZIDURI CRAPATE SI STRAMBE VOPSEA CARE INCEPE SA CADA DUPA DOAR 2,,3 LUNI DE LA TERMINAREA LUCRARI SI ATUNCI INCEP SA CAUTE VINOVATUL,,DACA IL MAI GASESC.O LUCRARE BINE FACUTA SUB 40 DE EUR LA ROSU SI 90,,100,110 LA CHEIE ESTE IMPOSIBIL SA O REALAZEZI,O LUCRARE PENTRU CARE SA POTI OFERI GARANTIE.DECI DOMNILOR BENEFICIARI FITI ATENTI PE CINE BAGATI IN CURTE.—IMI CER SCUZE PENTRU MODUL DIRECT IN CARE M-AM EXPRIMAT SI SA MA SCUZE PERSOANELE CARE SE RESPECTA SI PUN PRET PE CEEA FAC CU RESPECT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *