Categorii
Intrebari de la cititori

Pret pe metru patrat constructie casa Brasov

Salut, ma intereseaza pentru zona Brasov care ar fi pretul pe manopera mp la o casa de 135 mp p + m. Intentionez sa incep constructia vara aceasta, multumesc.


Intrebare de la Mihai, pe adresa redactiei: Pret pe metru patrat constructie casa Brasov.

35 de răspunsuri la “Pret pe metru patrat constructie casa Brasov”

Buna ziua. Pretul „la rosu”?, „la cheie „? Va propun pretul manoperei la rosu de 25-35 euro/mp suprafata construita. Dupa analizarea proiectului ,{pe care il astept pe cavas33@yahoo.ro ], acest pret poate sa scada sau sa creasca, in raport de complexitatea rezultata din proiect.
Cu stima, CAVAS. 0745315725 cavas332yahoo.ro

BUNA ZIUA ,Echipa din COVAZNA ,INTREPRINDERE INDIVIDUALA ,manopera la rosu 35 euro infunctie de proiect ,nr 0758859538.email georgebaracut@yahoo.com ,daca va intereseaza puteti vede casele facute de noi la Prejmer sau la Sampetru acuma lucram la sampetru.

firma constructii cu experienta construim case la rosu cu 35-40 e /mp iar pentru acoperis 25-30ron/mp pe amprenta la astereala.Daca sunteti interesat puteti trimite planurile pe adresa lumi_85@yahoo.com sau la telefon 0763412462

Buna seara ,
Manopera la rosu aproximativ 270ron m2 se ofera bonus un gratar de gradina
Pentru o eventuala colaborare va rog sa apelati nr 0722305771.

Buna ziua,
Daca sunteti in cautarea unei firme pentru realizarea proiectului dumneavoastra, va putem face o oferta de pret dupa vizionarea proiectului si a amplasamentului.
Pentru detalii si oferte de pret ne puteti contacta:
Tel: 0744/420404 sau 0740/241143
Mail: nifamconstruc@yahoo.ro
facebook.com/nifamconstruct
Preturi orientative:
35euro – 55euro / mp manopera constructie la rosu
125euro – 170euro / mp constructie la rosu (inclusiv materiale)
250euro – 350euro / mp constructie la cheie (inclusiv materiale)
Preturile sunt negociabile, difera in fuctie de proiect si nu contin TVA.
Lucrarie se executa pe baza unui contract de executie, iar plata se face esalonat pe etape de executie

Manopera 30eur/mp construit desfășurat indiferent de dificultatea lucrării.B250 190ron/mc.fier fasonat 3ron/kg cu tva.lemn 600ron/mc cu tva.țiglă beton garanție 30ani 25ron/mp.avem cofrajele noastre si nu trebuie sa cumpărați lemn.

ma intereseaza modalitatea de contact cu cel care a facut ultima postare[ioan in iunie 16th, 2015]

Buna ziua. CAUT CONSTRUCTOR.Doresc sa incep in aceasta vara constructia unei case pe parter 170 mp,pe parter 3 camere +living +terasa 40 mp.Doresc un pret informativ .Va multumesc

Suntem firma din Sanpetru.Va construim cu 35 eur/mp manoperă cu acoperis cu tot si pereți despărțitori la interior.Cu materiale ajunge în jur de 145eur/mp.Sau manopera cu cofraje ,popi,schele,vibrator beton,mai compactor 42eur/mp.Cautati-ma la 0788500550.Va pot arăta lucrări in desfășurare :2 case la Sanpetru,1 la Stupini si 2 la Hărman.Sunati-ma si stabilim o întâlnire .Va pot ajuta de asemenea cu proiectare,avize,autorizatie,e.t.c.

Bună. As vrea sa construiesc o casa la rosu incepand de la zero.practic pana la acoperis casa include partier și mansarda. La partier sunt 75m2 și la mansarda tot 75m2.încă nu am un proiect și sunt în căutarea proiectul. Sunt din Brașov și casa vreau să o construiesc în stupini mar putea ajuta cineva sunt mulțumit și cu cel mai mic sfat va mulțumesc pentru timpul acordat cu stima Cristian

Bună ziua execut lucrări la roșu-la cheie dețin cofraje,popi,vibrator beton,schela pot prezenta lucrări executate în Harman si Brasov totul la un preț corect. Detalii,deviz material și oferta preț la tel. 0763740294 sau mail dorofteimihai81@yahoo.com
Mihai O zi bună

as dori sa ancep constuctia unei case de aproximatv 150/160 mp p+m. sacele jud brasov cat ma costa. astept oferte. va multumesc

Buna ziua. Detin autoriz.de constructie pt o locuinta de aprox.200mp( p+e+m) In Brasov. Caut constructor serios.Multumesc.

Caut o echipa de constructori seriosi care aplica pretul corect pentru constructia unei case de ~ 190mp, pe parter, cu beci si pod.Casa are 3 dormitoare, living, bucatarie, camara, camera tehnica, baie, Wc Serviciu, hol. Am nevoie sa stiu ce pret/mp se aplica pentru constructie + materiale de constructie, mai putin geamuri, usi, ob. sanitare, tigla, parchet.
Multumesc.

Bună ziua;sunt în căutarea unui constructor.
As dori sa construiesc o casa în aceasta vara în localitatea Prejmer judetul Brașov casa ar avea o suprafață de 140 m2 160 m2.Aștept oferte va mulțumesc.

Buna ziua doresc sa construiesc prin programul prima casa o casa in Bod la rosu, ma poate ajuta cineva?

Bună ziua
mă interesează sa dărâm un garaj de aproximativ 16 mp și sa construiesc o magazie pe jumătate din locul ocupat de acesta .Ar mai fi de amenajat curtea rezultata (turnat beton și pavat plus refăcut căminele de apa și canal) și ca ultima lucrare ar fi de zugrăvit exterior casa aprox 60 mp fațada și placat un brâu de aproximativ 15 mp.
Mă poate ajuta cineva cu un preț eventual vizioare. Locația este în Schei lângă Biserica Sf Treime.
Cu stima

buna ziua. sunt in cautarea unui constructor serios pentru construirea a doua case pentru uz personal. casele sunte apropiate , nu este 100% decis daca vrem regim duplex dar exista un procent destul de mare ca acestea sa fie constrite separat. fiecare casa aprox 150 mp una fiind desfasurata ca subsol parter etaj mansarda iar cea de a doua subsol parter mansarda . as dori sa primesc oferte cat si date de contact . precizez ca caut constructor serios cu recomandari. va multumesc

Buna,

Ma intereseaza o firma pentru un gard in Sanpetru pe un lot de 200x50m cu porti acces la ampele capete si o singura laterala. Ulterior se doreste constructia unei case de aprox 120m2.

Buna,

Suntem o echipa profesionista, cu sediul in Brasov, care ofera servicii in constructii,amenajari interioare ,amenajari exterioare,renovari,mansarde,case,apartamente,birouri.
Obiectivul principal al companiei noastre este oferirea serviciilor de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului.
Daca doriti sa construiti,sa amenajati sau sa renovati nu ezitati sa ne contactati la adresa de email paulrencod@gmail.com sau la nr de tel 0732249755.
Multumim

Buna ziua, caut meserias, pentru constructia unei anexe, baie+hol in suprafata totala de 8 mp. Anexa va fi din lemn cu placi din rigips sau din BCA cu tencuiala la interior, vom hotara impreuna. Anexa va fi fara acoperis (pod), numai cu tavan si placa inclinata (tip Senvis din tabla cu izolatie). Fundatia pe placa de beton cu armatura. Perioada de construire: Martie-Iulie 2019.
Doresc intalnire pentru detalii si oferta pentru manopera.

Bună ziua sunt in cautarea unui constructor . casa în Sânpetru p + m aproximativ 120 m2 amprenta la sol astept oferte la rosu

Buna ziua, doresc să construiesc o casa de la 0, cu suprafata de 180 mp (parter + mansardă)
Doresc un pret pentru întreaga construcție la rosu. Casa se va construi în Bran!
Multumesc frumos

Buna ziua, intenzionez sa construiesc casa in vara aceasta in Cristian (Brasov)
si am nevoie sa stiu cat e pretul pe m2 construit la rosu a andar (incluzand canalizare, instalatii sanitare, electrice,acoperis, etc.)

Buna ziua
Intentionez expertiza la casa din lemn ce dateaza de 20 Ani Brasov si caut intreprindere seriosa ptr. slefuire a acesteia si dat cu bait, eventual inlocuire scandura orizontale fatada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *