Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa construiesc o casa in Constanta, parter, etaj si mansarda

Buna ziua, vreau sa construiesc o casa in Constanta cu parter, etaj, mansarda, suprafata la sol 100 mp, nu am proiect. Vreau sa stiu cat ma costa constructia la cheie (tot)? Daca se poate face prin plata in rate la firma de constructii.


Intrebare de la Nicoleta, pe adresa redactiei: Vreau sa construiesc o casa in Constanta, parter, etaj si mansarda.

8 răspunsuri la “Vreau sa construiesc o casa in Constanta, parter, etaj si mansarda”

pretul pentru proiectarea si construirea unei case la cheie porneste cam de la 400 euro/mp construit. 0720424045

Buna ziua
Orientativ, va pot executa casa la cheie cu 250-290 euro/mp suprafata construita. Acest pret poate sa scada, cau sa creasca, dupa ce vom analiza complexitatea proiectului.
Da, ezecut lucrari cu plata in rate saptaminale, sau pe faze de lucrari executate.
Echipa de mesteri constructori de calitate, executam case la cheie in toate judetele. Finisaje interioare si exterioare vile, renovari apartamente, spatii de afaceri.
Cu deosebita consideratie. cavas33@yahoo.ro 0745315725

Buna ziua,un pret orientativ este de pana in 300euro/mp si in functie de ce doriti sa folosim ca materiale si de finisajele dorite pretul poate scade sau creste.Pentru proiect trebuie sa venim la fata locului si sa vedem ce vreti sa faceti si atunci vom discuta mai mult.In ceea ce priveste plata in rate putem lucra cu plata saptamanala sau in functie de ce se executa.Pentru mai multe detalii ma gasti pe livasconstruct@yahoo.com,sau la tel 0723170276;0746265727.Cu stima Vasile

Buna ziua,pretul orientativ este pana in 300eur\mp si poate sa scada sau sa creasca in functie de materialele folosite si de finisajele dorite.Pentru proiect trebuie sa venim la fata locului sa vedem ce doriti sa faceti si vom face o discutie separata.In ceea ce priveste plata in rate putem lucra cu plata saptamanala sau in functie de fazele executate.Suntem o societate din Braila care executa case la rosu si la cheie,consolidari,renovari capitale,compactari de terenuri,inst electrice,sanitare,termice,confectii metalice(hale,containere,s.a.),amenajari spatii comerciale(orange,vodafone,s.a.),piscine,barbeque,foisoare din lemn.Pentru mai multe detalii ma gasiti la tel 0723170276;0746265727 sau pe adresa de mail.Cu stima Vasile

Buna ziua,
Societate constructii din Bolintin.Pretul la cheie( 350-400)euro.
Include realizarea proiectului intocmirea devizului manopera si materiale de calitate.Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati la nr:
0722305771

Buna ziua.
Vreau sa va rog sa detaliati ce inseamna plata in rate la firma de constructii.
Colegi mei constructori avanseaza preturi dar vad ca nu ia nimeni in calcul ce intelegeti dumneavoastra prin asta.

Pe data de 10 mai vin an tara daca mai sunteti interesata nr tel 0033752133677sau0724616448 si cu plata an rate se discuta sa vedem cu doriti contactatima cum am precizat mai sus doar daca sunteti interesata.ms o seara buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *