Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa construiesc un garaj cu doua usi electrice langa Brasov

Buna ziua, eu doresc sa construiesc un garaj cu doua usi electrice (cu telecomanda), deci pentru 2 masini. Cine a mai construit asa ceva si cunoaste o firma serioasa cu preturi realiste? Garajul vreau sa-l construiesc la 10 Km de Brasov. Va multumesc anticipat!


Intrebare de la Laura, pe adresa redactiei: Vreau sa construiesc un garaj cu doua usi electrice langa Brasov.

4 răspunsuri la “Vreau sa construiesc un garaj cu doua usi electrice langa Brasov”

Buna ziua suntem o societate comerciala din Harghita se poate face o fundatie de 12 cm pe piloane dupa aia o structure din lemn de 12cm dupa aia lambriu semirotund exterior intre pereti o vata minerala folie si interior ori lambrisat sau rigips.Acoperisul facut cu tegola sau tigla metalica. O usa cu telecomanda segmentate edte in jur de 500 si 650 de euro. Garajul trebuie sa fie in jur de 32 mp. La cheie 6300 euro. Mai multe detalii tel . 0744207743, sau email
gerendahazak@freemail.hu Cu stima.

Buna seara doamna Laura. Ma numesc Adrian Capraru, construiesc din 1998 si va pot ajuta la realizarea proiectului dmv., daca imi puteti da cateva detalii de cote, dimensiuni, natura materialelor pe care doriti sa le folosim, arhitectura si designul dorit de dmv.,modelul de usi pe care il preferati ( rulouri, sectionale, din metal, PVC sau lemn, finisaje interioare si exterioare, automatizare si instalatie electrica. Ma puteti contacta la 0720424045 sau mail adriancapraru16@yahoo.com.Am mai lucrat in zona la Rasnov(o restructurare-restaurare a unei case din 1877, pentru un arhitect) si la parcul industrial Zarnesti, statia de captare si pompare a apei. Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *