Categorii
Utile

CASTIGATORUL aparatului de gatit cu aburi si ce CADOU urmeaza in aprilie?

fierbator ceramic electric hyundai

A mai trecut o luna, asadar urmeaza sa oferim cadoul pentru unul dintre comentariile din luna MARTIE. Asa cum stiti, cadoul pentru luna MARTIE este un aparat de gatit cu aburi, marca GORENJE. Sa vedem cine este norocosul sau norocoasa.


Pana atunci va anunt ca am ales si am cumparat deja CADOUL pe care il vom oferi la finalul lunii aprilie. Vom urmari si in aceasta luna comentariile adaugate la articole sau la intrebari, si vom oferi cadou, la inceputul lunii mai, prin tragere la sorti, unuia dintre voi, cei care ati comentat, un fierbator ceramic electric, marca HYUNDAI, pe care il poti vedea in poza.

Ce trebuie sa faci: intri in lista de intrebari sau la orice alt articol din casadex.ro si adaugi un comentariu util. E simplu. Practic, ii ajuti pe cei din comunitate cu un raspuns util si poti sa primesti un cadou util 🙂
Nu uita sa folosesti adresa de mail corecta, cand comentezi. La acea adresa vei primi emailul in care anuntam castigatorul.
Luna de luna vom alege un alt produs, pe care il vom oferi in dar unuia dintre voi. Fii pe faza!
(Cadoul va fi trimis prin curier, pe teritoriul Romaniei)

Si acum, castigatorul din luna martie este: elenaef, iar comentariul ei poate fi gasit la intrebarea: Cabina de dus fara cadita – un atribut pentru baile moderne
Va fi contactata pentru stabilirea detaliilor, prin emailul pe care l-a completat la adaugarea comentariului.
SUCCES in continuare tuturor!

4 răspunsuri la “CASTIGATORUL aparatului de gatit cu aburi si ce CADOU urmeaza in aprilie?”

Buna ziua,va multumesc pentru cadou si ma bucur foarte mult ca sunt castigatoarea luni MARTIE si a CASEI DEX.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *