Categorii
Destinatii, Hoteluri si Pensiuni

Casuta de pe malul lacului – un colt de rai in care te poti refugia

1-casuta de vacanta pe malul lacului Devon AngliaStii unde mi-ar placea sa fiu acum? Departe de tot, intr-o superba zona rurala din Anglia, unde m-as bucura de liniste, as pescui si m-as relaxa deconectandu-ma total de grijile cotidiene. Am spus Anglia, pentru ca am dat, total intamplator, de o casuta de vacanta construita pe malul unui lac si mi s-a facut un dor de duca, de nu-mi pot stapani elanul. Sunt convinsa ca exact aceleasi trairi le va avea si Andrei, dupa ce va vedea imaginile din galeria foto.


Acum nu zic ca sunt vreun mare pescar. Sunt mai mult decat un amator-incepator, dar ma relaxeaza atat de mult pescuitul, ca pot sta pe malul baltii pana se intuneca de-a binelea, chiar daca nu prind mare lucru. Si uita-te ce frumusete de lac are casuta asta chiar in fata! Cum sa nu-ti doresti sa petreci macar o saptamana acolo?

Casuta cocheta, ideala pentru un cuplu

Astazi n-o sa staruiesc prea mult asupra detaliilor decorative ale acestei casute de vacanta. Si asta pentru ca nu stiu cati turisti ajunsi acolo aleg sa-si petreaca timpul in interior si nu afara, lenevind pe sezlonguri, pescuind de pe micul ponton din lemn de pe malul lacului, stand la gratar sau pur si simplu plimbandu-se prin pitorestile imprejurimi.

Voi spune totusi ca micuta casa se inchiriaza turistilor dornici sa viziteze acea zona a Marii Britanii, asa cum ai inteles deja, dar dimensiunile ei nu permit gazduirea a mai mult de doua persoane. Cu alte cuvinte, cei de la Unique Home Stays o recomanda cuplurilor sau, cel mult, familiilor cu un bebelus, deoarece nu are decat un dormitor, o baie, o bucatarie si un living. Practic, nu este mai mare decat un apartament cu doua camere.

Intregul interior este amenajat in stil rustic, peretii denivelati din piatra fiind varuiti in alb, asa cum se purta odinioara si pe la noi pe la tara. Dintre toate incaperile, cel mai mult imi place dormitorul, felul in care este decorat, pardoseala inaltata cu o treapta si faptul ca are iesire in gradina.

Dar oricat de frumos ar arata interiorul frumoasei case de vacante, nu se poate compara cu imprejurimile ei: micul lac strajuit de copaci si flori incantatoare, pontonul, barcuta din lemn, nuferii de pe luciul apei si dealurile in sanul carora sta ascunsa micuta constructie imbracata in lambriu gri din lemn.

N-o sa spun mai multe. O sa te las, in schimb, sa vezi cu ochii tai frumusetea acelor locuri si linistea pe care o degaja. Nu ti-ai dori sa fii si tu acolo?

4 răspunsuri la “Casuta de pe malul lacului – un colt de rai in care te poti refugia”

Foarte cocheta si as spune utila si suficienta pentru un cuplu care nu vrea sa-si petreaca vacanta intre patru pereti, dar care vrea sa se odihneasca dupa o zi de plimbare intr-un mic colt de rai.

Imi place mult imaginea 13, ma si vedeam band cafeau.E perfecta casuta si locul unde e construita…liniste.

Pe mine m-au cucerit imaginile in care este ilustrat lacul din fata casei, iar cea cu barca imi place cel mai mult. Acolo as vrea sa fiu acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *