Categorii
Intrebari de la cititori

Cat ma costa o casa la rosu langa Iasi, 200 mp?

Doresc sa construiesc o casa p + m aproximativ 200 metri patrati si as dori sa stiu cit ma costa casa la rosu si daca intra si acoperisul – invelitoarea – Locatia este la 8 km de Iasi.


Intrebare de la Michaell, pe adresa redactiei: Cat ma costa o casa la rosu langa Iasi, 200 mp?

12 răspunsuri la “Cat ma costa o casa la rosu langa Iasi, 200 mp?”

Buna ziua

Pretul pt casa dnv ar fi la , 35 €/mp.
Este pretul manopera la rosu . ( acoperis cu tot ) .

Cam in 20 de zile lucratoare ar fi gata.

Pt alte detalii la constro93@gmail.com

Buna ziua,
Firma de constructii cladiri rezidentiale va asteptam cu detalii dupa proiectul dvs sau va oferim un deviz estimativ la supr. ceruta,la tel.0763432917 sau la maxim.project@yahoo.com. Lucram in zona Iasi-Neamt si imprejurimi

Buna ziua
6600 euro manopera la rosu,daca lucrarea inceoe pina la 01.06.2015 [ pret estimativ,pina la studierea proiectului}
Pentru invelitoare, nu pot da garantie la tabla decit importatorii, producatorii romani si distribuitorii acestora.Invelitoarea, nu face parte din pretul la rosu, dar la cererea dvs. v-o pot monta.
Astept raspunsul dvs. Cu stima, CAVAS. 0745315725 cavas33@yahoo.ro

Michaell, fii foarte atent cu firmele de constructii, planifica lucrarile si da banii numai esalonat dupa terminarea fiecarei faze !

Legat de cererea dumneavoastra de a construi. Noi dorim sa va facem o oferta in acest sens
Noi construim case, vile la pretul de 30-40 euro/mp, (manopera la rosu) si la 90-110 euro/mp (manopera+materiale la rosu), iar la cheie intre 220-270 euro/mp (manopera+materiale). Pretul variaza in functie de proiect.
Pretul casei dumneavoastra ar fi intre 5500 si 6000 euro, doar manopera. Aici intra si montatul invelitorii.
Iar daca doriti sa v-o construim noi cu tot cu materiale, pretul ar fi la aproximativ 21000 euro, in care intra toate materialele, inclusiv invelitoarea,
Avem nevoie de un proiect pentru a va face o oferta concreta. Ne puteti contacta la numerele de telefon 0754 457 950 / 0737 670 630, sau pe mail craciun_investments@yahoo.com.
Suntem o firma de constructii care prestam toate tipurile de servicii si lucrari in constructii. Suntem din Maramures. V-as ruga sa ne trimiteti proiectul pe mail pentru a va face o oferta de pret, si sunt convins ca putem ajunge la un consens. Recomandarile noastre sunt cele ale clientilor nostrii. Multumesc si o zi buna.
Toate cele bune
Cu stima,

Daca ati fi corecti nu mi-ati cenzura mesajul, nu credeti ca este corect sa stie oamenii cu cine au de-a face? Vreti probe?

BUNA ZIUA,

CONSTRUIM IN IASI SI IN LOCALITATILE LIMITROFE,AVIND PRETURI INFORMATIVE:
LA ROSU
-50 €/M2-MANOPERA CU MATERIALELE D-VOASTRA.
-150 €/M2-MANOPERA CU MATERIALELE NOASTRE.

INVELITOARE INCLUSA IN PRET FARA DISCUTIE.

AVEM SI UN DIRIGINTE DE SANTIER CARE VA POATE FACE SI CARTEA CONSTRUCTIEI,UN OM DE O CONDUITA IREPROSABILA.CRED CA SANTETI PE MAINI BUNE.

CU RESPECT,
MAISTRU MARIAN.
0747.87.88.12.
foreman_construct_building@yahoo.com

IN NICI UN CAZ NU VOM FI GATA IN 20 ZILE,POATE CU FUNDATIA, NICIDECUM CU CASA LA ROSU.NE PARE RAU DAR NU SANTEM ATIT DE PERFORMANTI

ma numesc vasile baies si as dori sa vad un proiect ca sa va pot face o oferta concreta dar va pot spune ca pretul la rosu este de 130 euro mp iar la cheie este de 260 euro mp la cheie in functie de cerinte si finisaje pt detalii va rog a ma contacta la nr de tel 0746726927 sau 0748611275 mail vasilebaies75@yahoo.com . va multumesc cu stima vasile baies

Michaell, sa fii informat pana la capat, sa fugi de firma [editat de admin – acuzatii fara probe]-IASI, o schema piramidala Ponzi, un CARITAS imobiliar, care au pacalit pana acum sase familii……fugi de ei !!!

sunt deacord cu tine RADU uite si eu am intalnit o firma care cerea 30% la inceprea munci. Nu mi-se pare corect cel mai bine e sa primesti bani dupa ce se vede ceva din urma unei firme. Cred ca sunt printre singuri care nu cer bani la semnarea contractului si nici la inceput abia dupa prima saptamana de lucru pot cere niste bani dar numai pe munca care am desavarsito pana in acel moment. uite adresa mea de mail te rog da-mi si mie numele acelei firme daca se poate construct111@ymail.com .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *