Categorii
Intrebari de la cititori

Caut echipa pentru constructie casa in regie proprie, Berceni, Ilfov

Caut echipa pentru constructie casa „in regie proprie” in comuna Berceni, Ilfov.
Doresc sa incep lucrarile in aproximativ 2 saptamani, nu mai tarziu de 04.05.2015. Doresc in primul rand seriozitate si cateva recomandari de la beneficiari. Va rog lasati-mi un telefon si mail pentru contact. Multumesc.


Intrebare de la Catalin, pe adresa redactiei: Caut echipa pentru constructie casa in regie proprie, Berceni, Ilfov.

21 de răspunsuri la “Caut echipa pentru constructie casa in regie proprie, Berceni, Ilfov”

Buna ziua,
Dl Catalin,suntem o echipa din CHITILA,si va stam la dispozitie cu deosebita placere,seriozitate si profesionalizm

Va multumim,

Firma,execut constructii la rosu si cheie,maxima seriozitate,cu materialele noastre sau ale beneficiarului

Firma,execut constructii la rosu si cheie,maxima seriozitate,cu materialele noastre sau ale beneficiarului
0751123211

Buna ziua domnule Catalin,
Regie propie inseamna ca va construiti d-voastra casa cu rudele apropiate, frati.copii nu cu echipa de constructori, daca vi-i prinde I.T.M.- ul luati cate 10.000 lei de caciula, poate va dati si adresa ca sa va nimereasca mai usor….. spor la treaba.

buna ziua
am o echipa care lucram de 17 ani [35 case ,2 blocuri etc ] ,ultimile 3 terminate in Corbeanca,acum lucram pe Jandarmeriei ,unde va invitam sa vizionati pe viu.Daca va intrebati cu cat lucram va dati seama ca ceilalti beneficiari nu au aruncat cu bani dar au vrut o lucrare de calitate [ este totusi o casa ]
Avem scule ,popi metalici ,transport etc
Se ofera CALITATE ,SERIOZITATE ,FACTURA etc
VLAD – 0723 249 738
PS Muncitori au CM ,calificare , nu sunt romi si toate lucrarile le-am si terminat
C-Viu nostru este dat de fosti beneficiari .

Buna ziua suntem o societate comerciala din Harghita construim case din lemn aproximativ 23 de ani ,avem experienta in domeniul asta ,avem si refarinta la Ciorogirla in Bucuresti ect. Email ; gerendahazak@freemail.hu nr,tel; 0744 207 743.
Cu stima!

Buna ziua,

Suntem o firma de constructii italiana care lucreaza in Romania de 11 ani in domeniul constructii la cheie sau la rosu vile si blocuri.
Suntem interesati de cererea dumneavostra.
Va rog sa ne dati un raspuns la: hause.steel@gmail.com sau 0721130850 .
Cu referinte reale, lucrarile facute de noi se pot viziona.

Cu stima,
Massimiliano – 0721130850

Doresc o firma de constructie sa ridic o casa la cheie prin programul prima casa.Amprenta este de 85 cu planseu de beton peste parter.etaj de 81 cu pod de lemn.Acoperis in 2 ape.o terasa de 27 mp si un balcon de 8 mp.sunt 4 dormitoare.living.2 bai si o bucatarie.Doar cei care stiu ca pot lucra cu banca prin prima casa astept mail.doresc preturi reale.

Buna ziua domnule Morosanu ! Suntem interesati sa executam lucrarea dorita de dvs., dar noi nu facem oferta de pret pe baza unor informatii sumare, ci numai in baza proiectului de executie. Daca doriti sa va elaboram o oferta de pret reala va rugam sa ne transmiteti pe mail proiectul. Adresa de email este raro_infra@yahoo.com . Multumesc !

Domnule Aurel.sunt de acord cu dv.dar daca pretul de lucru la gata depaseste 300 de euro pe mp.e destul de mult.inteleg firmele care cer.dar un calcul simplu.o casa la rosu cum este a mea.la rosu nu cere mai mult de 15000 de euro materiale.iar niste finisaje de 20.000 zic ca sunt de la medii spre lux.la un total de materiale de 35000 euro.majoritatea cereti inca odata suma pentru mana de lucru.cei interesati.ma pot apela pentru mai multe detalii sa isi faca o idee despre ce vreau sa fac.0767687422.nu doresc „meseriasi” care lucreaza dupa ureche.un deviz facut de un diriginte de santier la gata este sub 35000. Multi cer peste 60.000-65.000 de mii.Va doresc o zi buna si spor la munca.

Casuta te costa cu materiale si manopera la rosu=52,5 euroi/ml,la cheita=125,4 eurasi/ms.PUNE O CAMERA SI STAI LA CALCULATOR SI TE UITI LA FRAIERI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *