Categorii
Intrebari de la cititori

Cum amenajez o sufragerie in camera de copil?

Cum amenajez o sufragerie de trecere astfel incat sa o transform in camera copil? Sufrageria are doua usi paralele care permit trecerea din hol intrare / bucatarie catre hol baie / dormitor. De asemenea, are o fereastra foarte mare de cam 2.5 m/1.5, fereastra supradimendionata fata de suprafata de cca 18 m a sufrageriei, care ocupa aproape un perete intreg. Nu exista terasa la sufragerie. Ma gandeam la un paravan despartitor, care sa separe patul copilului de zona de trecere, dar nu stiu cum ar arata.


Intrebare de la Cosmin, pe adresa redactiei: Cum amenajez o sufragerie in camera de copil?

Un răspuns la “Cum amenajez o sufragerie in camera de copil?”

Buna ziua, Cosmin!

Daca am inteles corect, doriti sa renuntati la sufragerie pentru a o transforma in camera copilului vostru. Rezolvarea este foarte simpla: ridicati un perete de rigips dotat cu o usa la limita zonei de trecere. Pentru a inlesni traficul din culoarul ingust cu care va veti alege, va recomand sa renuntati la cel putin una dintre cele doua usi, desi ideal ar fi sa renuntati la ambele, utilitatea lor initiala anulandu-se in momentul in care veti ridica peretele din rigip. Va veti alege, asadar, cu o camera perfect izolata de restul locuintei si cu un culoar marginit de doua arcade.

Dupa realizarea lucrarilor descrise mai sus amenajarea camerei propriu-zise se va putea face foarte simplu, intrucat noul zid va va permite sa alegeti mai usor pozitia pieselor de mobilier din incapere.

Daca mai aveti si alte intrebari, le astept cu drag. Dar sper sa primim si alte idei de la cititorii nostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *