Categorii
Intrebari de la cititori

Cum pot proteja casa si peretii de vibratiile produse de traficul greu?

Buna ziua. Cum pot proteja casa de vibratiile produse de traficul greu, peretii prezinta crapaturi? Sunt firme de specialitate? Casa se afla la Viisoara, judetul Cluj.


Intrebare de la Peter, pe adresa redactiei: Cum pot proteja casa si peretii de vibratiile produse de traficul greu?

Un răspuns la “Cum pot proteja casa si peretii de vibratiile produse de traficul greu?”

Depinde la ce distanta sunteti de artera care provoaca vibratii. Daca exista spatiu suficient, se pot efectua lucrari care sa absoarba aceste vibratii, nu in totalitate, dar la un nivel la care nu pot produce stricaciuni.
Totusi fisurile pot sa apara si datorita unor vicii de proiectare si de constructie. Apar fisuri si acolo unde nu este trafic, din motive cu totul diferite. Trebuie identificata cauza, totusi.Cred ca si cu vibratii accentuate, de trafic, nu ar fi trebuit sa apara fisuri, exista cred si niste vicii in raport cu cladirea.
Lucrarile se vor imparti, o parte spre reconsolidare cladire, ma refer la fisuri, si o parte pentru a limita vibratiile induse de trafic.
Sunteti cam departe, ar fi fost interesant sa vad despre ceea ce este vorba, firma mea este in Prahova. am lucrat mult in consolidari,si solutii se pot gasi.
mail aduncaalex@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *