Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc oferta gard montat in beton in Magurele, Ilfov

Doresc oferta gard lemn 1,80 m inaltime, model la varf -V- pe stalp de metal (teava), montat in beton si de asemenea eventual (in functie de costuri) si un sort de beton dedesubt. Suprafata de inconjurat 1200 m.
Locatia Magurele – Ilfov.
Costuri defalcate pe materiale, manopera, timp necesar si daca cadem de acord putem incepe dupa data de 26 Mai. Multumesc anticipat.


Intrebare pe adresa redactiei: Doresc oferta gard montat in beton in Magurele, Ilfov.

9 răspunsuri la “Doresc oferta gard montat in beton in Magurele, Ilfov”

Pentru o oferta de pret va pot spune daca doriti o intalnire la fata locului.locuiesc pe soseau bucuresti magurele.
Pentru detali sunati la nr de tel:0763306645
Radu Gheorghe Alin

Buna ziua ! Va putem face oferta de pret, dar mai avem nevoie de cateva informatii referitoare la gard. V-as propune ca intrebarile sa le transmit pe mail-ul dvs. Adresa noastra de email este: raro_infra@yahoo.com . Multumesc !

Buna seara,
Suntem o firma care executa garduri. Pretul de gard cerut de dumneavoastra fara soclu este de 95 lei ml. Daca doriti, va putem trimite diferite poze executate de noi. Executam si porti din fier si fier forjat.
Cu stima,
Massimiliano – 0721130850

Multumesc , am sa va contactez dupa data de 21 Mai 2015 pentru a face eventual si intelegerea.

Buna ziua
Construin toate tipurile de garduri.
Detinem cofraje pentu soclu tip doka care dupa decofrare nu necesita finisate ies fine Trimiteti o adresa de email pentrui a va putea trimite modele de garduri din beton armat cu fier forjat garduri cu soclu din beton si lemn garduri pe structura din beton si zidarie etc. email verdes_mircea68@yahoo.it sau tel 0757315176

Buna as dori sa stiu la un gard din stalpisori din beton cu plasa de sarma,care ar fi distanta normala intre stalpisori. Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *