Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc oferta serioasa pentru constructia unei case zona Cernica, centura Bucuresti

As dori si eu o oferta serioasa, concreta pentru constructia unei case zona Cernica, aproape de centura Bucuresti. As dori sa aflu pretul pe manopera +/- materiale pentru etapele la gri si la cheie. Constructie traditionala pe porotherm, regim de inaltime P + M, suprafata construita: 175 mp, aprenta la sol cca 87 mp. Pentru planuri si deviz PT va stau la dispozitie pe adresa de mail radoig@yahoo.com
Ma intereseaza si reducerea TVA-ului de catre constructor.


Intrebare de la Gabriel, pe adresa redactiei: Doresc oferta serioasa pentru constructia unei case zona Cernica, centura Bucuresti.

10 răspunsuri la “Doresc oferta serioasa pentru constructia unei case zona Cernica, centura Bucuresti”

Buna ziua,

Suntem o firma de constructii italiana, cu mai multe lucrari executate de noi pe care putem sa vi le aratam cand doriti. Suntem interesati sa va facem o oferta de pret. Pentru a putea sa va facem oferta cat mai reala, va rugam sa ne trimiteti planurile de armatura si arhitectura la mailul hause.steel@gmail.com .
Va multumim.

Cu stima,
Massimiliano – 0721130850

Buna ziua ! 35 -40 euro /mp la rosu , 150-170 euro / mp ( manopera + materiale la rosu ) , 300- 350 euro / mp la gata , dar pentru a stabili un pret va rog sa trimeteti planul casei pe adresa email : solani_stil@yahoo.com , sau ne putem auzi la tel 0766418405 .

Firma de constructii case,blocuri la cheie.
Pentru oferta concreta var rog sa-mi transmiteti planurile pe adresa :mircea_office@yahoo.com.
Cu multumiri anticipate,
Mircea Lazar
075123211

Buna ziua
suntem o echipa care lucram de 17 ani [ 37 case la cheie ,ultimele 3 acum un an in Corbeanca ]care executam de la rosu -cheie ,imprejmuiri ,fose adica tot la pretul de 35 -40 euro /mp la rosu , 150-190 euro / mp ( manopera + materiale la rosu ) , dar pentru a stabili un pret va rog sa trimeteti planul casei pe adresa email : nicu_vlad66nidav2yahoo.com, sau ne putem auzi la tel 0723249738.
se ofera calitate,seriozitate ,garantie etc
avem scule,transport ,popi metalici etc

PS acum lucram la 2 case ,una in Bucuresti pe Jandarmeriei si alta la Ploiesti,daca vreti sa vedeti ,,pe viu „

BUNA ZIUA CA PRET FARA SA VAD UN PLAN SCHITA CU TOTE FAZELE DE PROECTARE VA POT SPUNE PRET LA ROSU MATERIALE FARA UN DEVIZ ESTIMATIV 18.000EURO PLUS MANOPERA 3000EURO LA CHEIE 30.000EURO CA DURATA DE EXECUTIE 90 DE ZILE DE LA SEMNAREA CONTRACTULUI BINENTELES DURATA DE 90 DE ZILE LA CHEIE SI GARANTIE DE 30 DE ANI VA ASTEPT CU UN TELEFON 0765965238 PENTRU O DISCUTIE

Sunt ing. constructor cu o vechime de peste 30 de ani de munca in cercetare, proiectare si executie in domeniul constructiilor. De 15 ani am o firma de proiectare si executie in domeniul constructiilor cu care am realizat numeroase lucrari atat in Bucuresti cat si in tara, lucrari pe care le puteti vedea daca doriti. Costurile de realizare a unei constructii depind de numerosi factorii, printre care cei mai importanti sunt: proiectul si in special proiectul de rezistenta, calitatea materialelor folasite, exigentele de protectie termica si de finisare pe care le alegeti etc. La constructii de locuinte P+1 sau P+M proiectate de noi am reusit sa realizam costuri de 120-140 euro/mp (materiale + manopera) la rosu si 340-400 euro/mp la cheie.
Daca noi executam constructia proictul de rezistenta si de instalatii este gratis, iar proiectul de arhitectura costa 3 euro/mp.
Daca aveti deja proiect noi il putem analiza daca sunt respectate normele tehnice si de calitate existente la ora actuala in domeniul constructiilor, daca indici privind consumurile de materiale de baza se incadreaza intr-un domeniu optim sau nu, iar daca nu se incadreaza noi refacem pe gratis proiectul de rezistenta asfel incat consumurile de materiale de baza (otel, caramida, beton, lemn) sa fie cat mai insa fara a afecta rezistenta si stabilitatea constructiei. Deasemenea daca aveti proiectul tot gratuit va putem face un deviz oferta .
Cu stima ing. I.Deac. Mobil 0725481298, email dcioan@yahoo.com.

Pret manopera pt constructia data la rosu cu montat tabla sau tigla pe acoperis intre 7000 si 8000 in functie de plan.TEL0761078433

Buna ziua suntem din Harghita daca trimiteti proiectul prin email sa facem un deviz fara aia nu sa poate un deviz complet.Una zice ca 35 euro alti zic 45 sau 50 euro.Ais nu sunt constructori!
Email.gerendahazak@freemail.hu
tel: 0744 207 743. Cu stima!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *