Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc oferte pentru o fundatie si un beci in Iasi

Buna ziua! Vreau sa construiesc o fundatie in suprafata de 70 mp, din care 14 mp beci inaltime de 2,10 m si 7 mp scara de acces din exterior in beci. As dori un pret estimativ cu materiale si fara materiale. Pentru beci vreau un sfat cum ies mai ieftin: constructie din beton armat sau zidarie din boltari de beton si structura de rezistenta (pahare, stalpi si centuri).
Locatia sat Dancu Iasi. As prefera ca echipa sa detina cofraje, fiindca restul constructiei o voi face pe etape, si nu am unde sa depozitez cheresteaua. Pentru oferte cat mai reale pot oferi schitele.


Intrebare de la Eugen, pe adresa redactiei: Doresc oferte pentru o fundatie si un beci in Iasi.

5 răspunsuri la “Doresc oferte pentru o fundatie si un beci in Iasi”

buna ziua suntem o echipa cu experienta si garantam lucrarea iar pretul corect e cel oferit de dv astept un masaj

buna seara!! pentru domnul Sandu Irinel…dati o adresa de email, sa va pot trimite schitele fundatiei si ale beciului,ca sa va faceti o idee asupra lucrarii.

pentru domnul Sandu Irinel eu am facut ceva calcule, dar poate aveti experienta mai mare in domeniul constructiilor, si puteti oferi un pret cat mai aproape de realitate, poate colaboram.

Buna ziua. SC ConstructNet SRL ofera servicii complete de proiectare si executie la cele mai mici preturi. Construim case/vile, renovam/amenajam apartamente, finisaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *