Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc sa incep constructia unei case parter in Iasi, Dumesti

Doresc sa incep constructia unei case de la 1 iulie 2015, dupa proiect, doar patrer, cu pod mai inalt, in satul Pausesti, comuna Dumesti, judetul Iasi. Casa are aproximativ 75 mp pe teren usor in panta de maxim 10%. Constructia va fi din zidarie portanta de caramida de 250 mm cu termosistem de 10 mm. Pe teren nu exista posibilitatea de a se intra cu utilaje, pentru saparea fundatiei mecanizat, insa betonul poate fi turnat cu pompa din drumul de acces.
Terenul dispune de curent electric si apa si exista si posibilitatea cazarii unei echipe de muncitori.
Desi proiectul se afla inca la arhitect pot incarca o schita preliminara a proiectului pentru estimare costuri.
Care ar fi ofertele de pret pentru ridicarea constructiei?


Intrebare de la Costel, pe adresa redactiei: Doresc sa incep constructia unei case parter in Iasi, Dumesti.

12 răspunsuri la “Doresc sa incep constructia unei case parter in Iasi, Dumesti”

Buna ziua.
Astept proiectul, sau schita,pe adresa cavas33@yahoo.ro
Probabil, va voi prezenta cea mai avantajoasa oferta
Mesteri constructori de calitate,executam case la rosu, in toate judetele. Preluam case la rosu,pentru executia de finisaje interioare si exterioare.
Cu stima, CAVAS. 0745315725 cavas33@yahoo.ro

Buna ziua,
Firma de constructii cladiri rezidentiale si comerciale, va oferim servicii de executie proiecte de structura sau de finisaje, dirigentie de santier. Ne gasiti in Iasi la tel. 0763 432 917

Buna ziua,

Adresa e-mail:foreman_construct_building@yahoo.com.Se pot trimite schitele.

Cu respect,
maistru Marian.
0747878812.

Buna ziua .

Pentru lucrarea dnv. eu va pot oferii un pret de 2950 de euro pentru manopera la rosu .
Daca sunteti interesati la cheie va astept raspunsul la Emileconst@yahoo.fr

Casa se poate finaliza la rosu cam intr-o luna de zile.

Doresc sa precizez tuturor celor care face oferte ca nu am intentia de a atrage neaparat cel mai mic pret de pe piata si cel mai scurt timp de executie. Din contra, cred ca un pret foarte mic si un termen de executie prea scurt pot ascunde capcane in care paote cade orice beneficiar. Prin aceste afirmatii nu doresc sa lovesc in cei care au intradevar oferte foarte bune ca pret si timp de executie, punand accent si pe calitate. Poate ma insel eu, dar in doua saptamani nu se face nici o fundatie sanatoasa daramite o intrega casa. Va rog sa ma combateti daca gresesc.

Asa este domnule Costel,dar un pret real nu se poate da dupa o schita oarecare,nu vreau sa deranjez pe nimeni dar casele au inceput sa se construiasca din fata calculatorului.Uni se dau maistri,firme dau termene de o luna.Pai Emilas daca si in franta lucrai la fel taticule esti exceptie dar nu stiu cate planuri ai vazut sau citit.Fundatie turnata=min 21 de zile de asteptare,placa=21 de zile de asteptare.Restul de operatii cand le faci tata,dar ai firmape FRANTA nu in Franta adno Iasi

Acum a iesit proiectul de la arhitect. Mai astept avizul de amplasament de la eon si apoi depun dosarul la primarie pentru autorizatia de constructie. Cred ca cel mai tarziu in septembrie voi incepe constructia. Rog constructorii din zona sa precizeze daca sunt interesati de manopera si eventual sa precizeze un pret estimativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *