Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Doresc sa realizez un living unind bucataria, sufrageria si o parte din hol


Buna, sunt din Constanta si doresc sa realizez un living din unirea bucatarie, sufragerie si o parte din hol dar nu am idee de cromatica si tipul mobilierului pe care sa le folosesc pentru a creea spatiu si comfort. Niste idei?


Intrebare de la Loredana, pe adresa redactiei: Doresc sa realizez un living unind bucataria, sufrageria si o parte din hol.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

MAISTRU STRUCTURI MARIAN=IASI in aprilie 26th, 2015

TEORETIC SE POATE.PRACTIC AR FI ASA:

LUATI LEGATURA CU UN PROIECTANT BUN SA VA STUDIEZE PROIECTUL.EL VA POATE DA O SOLUTIE CLARA SI CONCRETA LEGATA DE REZISTENTA CLADIRII..

Victoria in aprilie 27th, 2015

Loredana, promit sa revin cu un raspuns detaliat la finele saptamanii, la intoarcerea in tara. Pana atunci, te rog sa-mi dai mai multe detalii despre incaperile pe care vrei sa le unesti: pozitie usi, ferestre, ce mobilier ai deja si ce culori si stil preferi. M-ar ajuta foarte mult si o schita sau niste poze, pe care le poti trimite pe adresa andrei@casadex.ro

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii