Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc un pret pentru o casa cu etaj, 60 mp

Buna ziua, doresc sa construiesc o casa cu etaj cam de 60 mp, cu bucatarie, spatiu depozitare, 2 bai, living si 3 dormitoare. Se poate sa mi se zica un pret pentru asta?


Intrebare de la AlexandraKis, pe adresa redactiei: Doresc un pret pentru o casa cu etaj, 60 mp.

23 de răspunsuri la “Doresc un pret pentru o casa cu etaj, 60 mp”

Buna ziua ! 35-40 euro/mp manopera la rosu , 150-180 ero /mp manopera plus materiale la rosu , 300- 350 euro/mp manopera plus materiale la gata. Pentru a putea stabili un pret puteti trimete planul casei la adresa email : solani_stil@yahoo.com sau sa ne auzim la tel: 0766418405

Buna ziua
Cu totul orientativ,35 -38euro/mp-manopera la rosu
100-120 euro/mp, materiale+manopera la rosu
200-270 euro/mp materiale+manopera la cheie.
Dupa ce veti avea un proiect si imi veti da mai multe detalii referitoare la teren, acoperis, instalatii, finisale, etc,etc, putem vorbi despre un pret real.
Cu toata stima, CAVAS. 0745315725 cavas33@yahoo.ro

Am proiectul pe care il doriti.
Iata deci propunerea de proiect:

Locuinta se compune dintr-o camera de zi de 24 mp, trei dormitoare de 16, 12 si respectiv 12 mp, doua bai de 3,4 mp, o bucatarie de 16 mp, doua holuri, o debara sub scara. De asemenea casa are o terasa exterioara de 18 mp
Exista devizul intocmit pentru aceasta lucrare „La cheie”.

Cateva precizari privind constructia:
– fundatie de 0,90 m adancime
– elevatie(soclu) 0,60 m inaltime de la sol
– placa parter de 10 cm grosime cu izolatie de 10 cm polistiren, si folie izolatoare
– peretii parter din caramida porotherm, cu grosimea de 25 cm izolati la exterior cu polistiren de 5 cm grosime
– placa armata peste parter, stalpi centuri buiandrugi armati
– etajul realizat din grinzi rasinoase de 10 cm, exterior usb izolat cu polistiren de 5 cm, interior vata minerala, bariera de vapori, si rigips.
– finisaje complete, pereti parter tencuiti si gletuiti
– scara turnata si imbracata in lemn de molid
– instalatie de incalzire cu centrala pe gaze
– instalatii sanitare si de apa pana la limita proprietatii dar nu mai mult de 25 m, cu realizarea de camine
– gresie , parchet, faianta la preturi medii( 30 ron/mp)
– invelitoare tip tigla metalica, produs wetterbest
– tamplarie termopan
– fatada executata cu tencuiala decorativa nuanta 2 de culoare (deschis)
– in pretul casei se include si o terasa de 18 mp, la parter, care nu a fost socotita in calculul pe mp, dar cheltuielile sunt incluse in deviz.
– nu sunt incluse in pret corpurile sanitare si corpurile de iluminat.

Termenul de realizare, daca exista mijloacele financiare este de 4 luni, de la obtinerea autorizatiei de constructie. Se acorda garantie de buna executie de 4 ani.
daca sunteti interesat va rog sa ma contactati pe mail aduncaalex@gmail.com

Buna ziua,
Pret la rosu 40 euro mp manopera.Pret la rosu 150 euro mp manopera- materiale.Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati la nr 0722305771

Buna ziua,pentru Alexandra,nu se poate da un pret pe niste cifre,fara proiect. Colegii mei de breasla v-au spus niste preturi aiurea,doar ca sa va faca atenta ca sint si ei prin preajma.Duceti-va la un proiectant sa va faca proiectul si dupa aceea reveniti cu intrebarea.Poate atunci voi fi si eu interesat sa va fac o ofrta de pret.

Buna ziua pt o oferta preț ne putem auzi și discuta vă pot arata lucrări efectuate și chiar puteți discuta cu beneficiari 0733739838 vă multumesc

CONSTRUIM IN IASI DAR SI IN ZONELE LIMITROFE ALE ORASULUI.
PRETURI INFORMATIVE
LA ROSU
-50 €/M2-MANOPERA EXECUTATA CU
MATERIALELE DUMNEAVOASTRA.
-150 €/M2-MANOPERA CU MATERIALELE NOASTRE

CU RESPECT,
MAISTRU MARIAN
0747.87.88.12.
foreman_construct_building@yahoo.com

BUNA ZIUA IN LEGATURA CU CONSTRUCTI CASE MAI INTII SA VA SPUN LA ORCE CONSTRUCTIE NU POTI SPUNE ECZACT CE SE VA SCRIE IN DEVIS CA PRETUL VA FI ATIT SI CA ATITA ZILE ITI EI O MARJE DE ZILE MAI MULT DEORECE FACI UN CONTRACT SI RASPUNZI CU CAPU CEACE FACI DEORECE IN CASA CARE O CONSTRUIESTI LOCUIESC OMENI DECI DAI O GARANTIIE EU DE EXEMPLU LA ORCE CASA DAU O GARANTIE DE 30 DE ANI SI RAMIN CU BENIFICIARUL IN RELATI BUNE ORCE MODIFICARE CARE DORESTE SA O FACA VA TREBUI SA MA CHEME DECI REFERITOR LA DOMNI CARE DORESC SA CONSTRUIASCA CASE DIN LEMN SISTEM NORD AMERICANE SAU CASE DIN BCEA SI CARAMIDA MA POT CONTACTA LA TELEFONUL 0765965238 SAU ADRESA DE MAILsahoigeorgedeflores@yahoo.com va astept cu drag si stima tuturor cititorilor sanatate

Buna ziua,
Suntem o firma italiana de 11 ani in romania, am o lucrare similare executat in curând, pret la cheie cu instalații si parchet faianta si gresie calitate media este de 28000 de mi de euro, pret include si balustrada si gard si terasa de 20 mp Acoperita.
cu stima
massimiliano
0721130850

Buna ziua,
Am intrat si eu pe site-ul dvs si am cautat echipe de meseriasi deoarece doresc si eu constructia unei case in Localitatea Smeura langa Pitesti Arges. Am un teren acolo si as vrea sa incep in primavara asta o constructie din lemn compusa din 2 dormitoare, un living, o baie si un hol mic in suprafata totala de 64 mp doar la parter, fara etaj sau mansarda. M-ar interesa si pe mine ofertele dvs, care ar fi pretul la rosu dar cu tot cu temelie si constructie si cam care ar fi pretul la cheie. Daca puteti da detalii si cu materialul dvs instalatii sanitare, electrice, izolatie, tot ce este necesar.
Astept ofertele dvs deoarece vreau sa incep cat de curand cand se pot incepe lucrarile.
stima
claudiu

Am o nelamurire ,cum se numeste cand o casa cu intrare in living este in-truna cu acoperisul casei si cealalta jumate din acoperis este camera cu balustrada cu deschidere la living? nu gasesc proiect la ce vreau eu…ma poate ajuta cineva?

Buna ziua,
As dori sa stiu si eu un pret estimativ pt.o casa la rosu de aprox.64 mp,simpla, fara etaj …
Ma intereseaza deocamdata cat costa fundatia pt o casa de genul.
Multumesc

Bună ziua
Urgent mă interesează o firma f , serioasa de construcții pt o casa în București. Casa are amprenta de aproximativ 60 mp trebuie demolată și făcută din nou. Menționez ca tot firma de construcții trebuie sa se ocupe și de documentație. Eu am in momentul de față doar actele de proprietate și certificatul de urbanism. Pt detalii. 0744 594 449.

Buna ziua! La ce costuri s-ar ridica fundatia unei case de 65 mp amprenta la sol?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *