Ma intereseaza realizarea unui hotel, in Otopeni, cu structura in cadre p + 4

Pentru constructori, ma intereseaza realizarea unui hotel cu structura in cadre p + 4, cca 14 x 24 pe nivel, structura in cadre, spatiu subteran de parcare cu suprafata de cca 25 x 35, amplasare sector 1 centura Mogosoaia / Otopeni.
Sunt interesat de o colaborare buna, cu realizare profesionala de structura si pereti fara finisaje in aceasta faza. Astept oferte serioase la adresa de email. Terenul este in proprietatea mea, beneficiaza de curent, apa, canalizare, etc, se poate amenaja pe el inclusiv organizare de santier in cladiri existente. Nu imi propun sa fac discutii pe net, doresc lucruri concrete.

Intrebare de la Dumitru, pe adresa redactiei: Ma intereseaza realizarea unui hotel, in Otopeni, centura Mogosoaia, cu structura in cadre p + 4.


16 comentarii la “Ma intereseaza realizarea unui hotel, in Otopeni, cu structura in cadre p + 4”

 1. Buna ziua domnule Dumitru
  Am retinut ca nu doriti sa purtati negocieri pe internet, dar daca datele dvs. de contact sint confidentiale { telefon, adresa de e-mail , etc}, cum doriti sa primiti oferte de la constructori ??. Pe care adresa de e-mail sa va trimit oferte ??
  Cu stima, CAVAS. 0745315725 cavas33@yahoo.ro

 2. sunt constructor si lucrez impreuna cu echipa mea. daca doriti o colaborare serioasa si nu doriti intermediari ma puteti contacta la 0720424045 Adrian

 3. Buna ziua domnul Dumitru,
  Firma cu din OTOPENI , supravegherea lucrarilor 24/24 ore, pentru oferta de materiale si manopera va rog sa ma contactati la adresa de email. lazar.constructii@gmail.com
  Cu stima
  Mihai Lazar
  0766813228

 4. Salut suntem firma serioasa GIK RAM CONSTRUCT SRL am facut o groaza de lucrari dorim sa stabilim o intalnire sa punem tot la punct si sa stabilim si costurile+timpul de lucru ,disponibilitate imediata curteanunutu0@gmail.com
  Adrian 0784972286

 5. Buna ziua, legat de cererea dumneavoastra, noi construim la pretul de 30-40 euro/mp, (manopera la rosu) si la 90-110 euro/mp (manopera+materiale la rosu). Pretul variaza in functie de proiect.
  Avem nevoie de un proiect pentru a va face o oferta concreta. Ne puteti contacta la numerele de telefon 0754 457 950 / 0737 670 630, sau pe mail craciun_investments@yahoo.com.
  Suntem o firma de constructii care prestam toate tipurile de servicii si lucrari in constructii. Suntem din Maramures. V-as ruga sa ne trimiteti proiectul pe mail pentru a va face o oferta de pret, si sunt convins ca putem ajunge la un consens. Recomandarile noastre sunt cele ale clientilor nostrii. Multumesc si o zi buna.
  Toate cele bune
  Cu stima,

  Gheorghe Craciun
  Tel Mobil: 0754 457 950 / 0737 670 630
  craciun_investments@yahoo.com
  SC Craciun Investments SRL

 6. buna seara
  ma numesc Nicu Vlad si sunt administratorul unei firme de constructii de 16 ani,
  firma cu un personal calificat cu carti de munca ,protectia munci,cu scule ,transport,popi metalici etc.
  pretul pe manopera se poate stabili dupa ce se studiaza planul ,ca sa stim ce ofertam
  noi putem se oferim CALITATE ,SERIOZITATE ,FACTURA,GARANTIE etc
  daca doriti putem sa vizionam mai multe lucrari executate
  cu stima
  tel -0723 249 738

 7. Societatea noastra este producator de lavoare de sticla si lavoare imbracate in ciment ecologic. Deasemenea pentru partea de amenajari de baie producem si sisteme complete de mobilier: corpuri, oglinzi si accesorii. Acestea se pot realiza in orice dimensiune, design, culoare si combinatie de materiale se doreste putand prelucra cu usurinta sticla, lemn, metal, ciment.
  Deasemenea pe langa partea de mobiliere de baie realizam si ansamble si subansamble pentru mobila de bucatarie si alte tipuri de mobilier(living, mese, dressinguri, mobilier comercial etc). O parte din aceste repere ar fi blaturi, fronturi, chiuvete, cadite de dus etc.
  Pe langa toate acestea, realizam acoperiri de diverse suprafete cu ciment ecologic. Acest ciment ecologic este produs de societatea noastra si este in momentul de fata cel mai versatil sistem de acoperire a suprafetelor. Se poate aplica pe orice tip de suprafata(lemn, sticla, sape, gresii si faiante, gips, cauciuc, carton, polistiren etc), se poate colora in orice nuanta, se pot finisa pardoseli, pereti, saune, lavoare si chiuvete, mobiliere etc.
  tel. 0040735279837
  email: topstilvirginia@gmail.com
  mobiladebaie.ro

 8. Buna ziua
  Santem o echopa din Maramures
  Construim pe structura de 15 ani in tara si Italia
  Detinem cofraje doka montanti cravate pentru stalpi vibrator beton utilaj sapaturi
  Pentru o discutie mai ampla cu un proiect in fata putem stabili o intalnire ,sunatima la 0757315176 sau email verdes_mircea68@yahoo.it
  Noi locuim la Peris.

 9. Buna Ziua,

  Suntem o firma italiana cu sediul in Bucuresti cu diferite lucrari executate in 11 ani de esperienta in Romania. Suntem interesati sa va facem o oferta reala si concreta. Avem nevoie de proiectul de rezistenta si de arhitectura. Ne puteti gasi la numar de telefon 0721130850 sau pe email hause.steel@gmail.com .

  Cu Stima,
  Massimiliano

 10. Buna ziua,

  Suntem o firma serioasa de constructii din orasul Otopeni.

  Firma noastra, SC COSTALEX CONSTRUCT SRL, ofera servicii de antreprenoriat general in vederea constructiilor civile, industriale, agricole, edilitare, drumuri si poduri.

  In prezent avem peste 40 de angajati cu inalte calificari in domeniu si o experienta de peste 17 ani.
  Avem nevoie de proiectele de rezistenta si de arhitectura pentru a realiza o oferta reala. Va atașez mai jos adresa de mail.

  Cu stima,
  Ing. Constantin Diaconu
  diaconuconstantin88@gmail.com

 11. Suntem o firma cu experienta in domeniul constructiilor,deci cu siguranta prestam servicii de calitate.Daca doriti colaborare sunati la nr.0731364928

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.