Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Pareri izolatie sub placa dintre parter si mansarda


Buna ziua! Ce parere aveti de izolatia sub placa dintre parter si mansarda cu polistiren de 3 aplicata direct pe cofrag!


Intrebare de la Nico, pe adresa redactiei: Pareri izolatie sub placa dintre parter si mansarda.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Dragos in mai 3rd, 2015

Intotdeauna izolatia de aseaza pe partea rece a zidului. Motivul e simplu. Polistirenul expandat permite trecerea vaporilor de apa. Ajungand la placa rece condenseaza iar apa nu mai trece inapoi, ramane intre polistiren si placa si face mucegai etc. 3cm de polistiren fie el si extrudat (care nu se foloseste pentru asa ceva) e f. putin. Aveti varianta de a izola podul direct intre capriori, caz in care se foloseste de obicei fata groasa de 20cm min sau daca podul nu trebuie izolat puteti aplica izolatie pe placa. Eu am facut o dusumea din scanduri inbinate cu falt. Dusumeaua am ridicat-o pe picioare de 22cm si golul l-am umplut cu 30cm de vata. Am redus cu 40% consumul de lemne cand inainte deja aveam 10-15cm de vata pusa insa direct pe placa. Daca puneam polistiren trebuia sa torn sapa peste si ingreunam placa inutil.

Nico in mai 7th, 2015

E vorba de placa dintre parter si mansarda si eu intenționez sa pun încălzire prin podea care si ea se pune in polistiren întrebarea e daca e in regula cu polistiren si sub si deasupra la placa???? Va mulțumesc pentru răspunsuri si idei!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii