Categorii
Intrebari de la cititori

Pot ridica un etaj din lemn pe o casa facuta din pamant?

Buna ziua. As dori sa va intreb daca pot ridica un etaj din lemn pe o casa facuta din pamant, veche de vreo 20 si ceva de ani? Eu as vrea sa renovez casa parintilor si totodata sa fac un etaj deasupra, dar din lemn si Osb si bineinteles sa schimb daca se poate si lemnul acoperisului. Dar nu stiu daca poate sustine casa greutatea lemnului. Va multumesc anticipat.


Intrebare de la Diana, pe adresa redactiei: Pot ridica un etaj din lemn pe o casa facuta din pamant?

4 răspunsuri la “Pot ridica un etaj din lemn pe o casa facuta din pamant?”

Buna ziua.Santem din jud.Teleorman si realizam astfel de lucrari dar trebuie vazut la fata locului.Daca v-am trezit interesul ne gasit la nr.tel 0769942980 sau email ionpopescu182@yahoo.com.O zi buna va doresc.

Buna ziua,
Daca la exterior faceti niste piloti din care sa plecati cu stalpi de sustinere , nu va fi nici o problema .Ar mai fivarianta sa coborati lemnul din acoperis pana in pamant , sa poata prelua o parte din sarcina acoperisului .

Buna ziua da sa poate face, o mansarda peste, noi lucram cu lemn suntem din harghita si faca aveti un desen puteti trimite prin email sa facem o imagina.email.
gerendahazak@freemail.hu
tel. 0744207743 multumesc cu stima!

Fara o expertiza strcturala nici sa nu va ganditi sa construiti peste casa de lut. Cum zicea si domnul Mocanu, este necesara solutia unei structuri de rezistenta independente de casa veche, altfel riscati sa va treziti cu fisuri mari in structura de alungul timpului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *