Categorii
Intrebari de la cititori

Pret constructie casuta de gradina din lemn langa Pitesti, Arges

Buna ziua! As dori sa construiesc o casuta de gradina, din lemn, semilocuibila, langa Pitesti, Arges. Imi trimite cineva o oferta incluzand pret/mp?
Cu stima,


Intrebare de la Alis, pe adresa redactiei: Pret constructie casuta de gradina din lemn langa Pitesti, Arges.

9 răspunsuri la “Pret constructie casuta de gradina din lemn langa Pitesti, Arges”

Vreti sa va trimit un proiect, cu o casuta de gradina, impartita ingenios pentru a locui temporar in ea si pentru depozitare unelte de gradina?
O sa va dau si un pret.
va rog sa ma contactati pe aduncaalex@gmail.com

Atentie dle Margescu au trecut luni de zile de cand g am dat 1600 lei arvuna pentru o scara interioara lemn si v ati dat la fund.Mai astept un pic.

Domnule Ion , intr-un final, cum ati recuperat banii? Sunt intr-o situatie oarecum asemanatoare, cu acelasi domn M.

Din pacate vad ca sint din ce in ce mai multi furati; am patit-o si eu ; in sensul ca nu a terminat tot ce a angajat, a luat banii si a disparut.
Cred ca de la mine s-a dus la dumneavoastra ,domnule Petre.
Dar eu cind il sunam, spunea ca este in spital . Mi-a pus niste piatra prin curte, a luat toti banii si a disparut. Nu a dus gunoiul facut, nu a terminat lucrarea, dar a disparut, s-a dus sa mai insele pe cineva.
Cred ca in cazul de fata ar terbnui sa se autosesizeze politia si ANAF, sa vada ce dari plateste acest”domn”. Mi-e mi-a spus ca are firma si a facut deviz ca de firma: cu cheltuieli indirecte, cota profit etc. numai sa umfle devizul cit mai mult.

Buna ziua. L-am cunoscut si eu pe dl. Murgescu in vederea consolidarii unui imobil. Inca nu am facut un contract. As aprecia foarte mult daca as afla mai multe detalii. Este un om serios? Cel putin asa pare la prima vedere. Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *