Categorii
Intrebari de la cititori

Pret etaj mansardat la cheie cu sanitare, instalatii

Buna ziua! Ma intereseaza si pe mine pretul unui etaj mansardat cu 2 dormitoare, baie, bucatarie. As vrea sa incep o astfel de lucrare, cam cat m-ar duce, cu cat sa ma pregatesc (cash)? Totul la cheie (sanitare, instalatii)?
Va multumesc! Cu respect.


Intrebare de la Alexa, pe adresa redactiei: Pret etaj mansardat la cheie cu sanitare, instalatii.

9 răspunsuri la “Pret etaj mansardat la cheie cu sanitare, instalatii”

Buna ziua,
Dna Alexa ,suntem o firma din Chitila si suntem interesati de o colaborare cu dumneavoastra,daca si dumneavoastra doriti ne puteti contacta cand doriti(nu dam preturi pe sait)
Va multumesc,
CU STIMA,TUDOR
TEL 0740189710
EMAIL tudorelstirbug3@gmail.com

BUNA ZIUA SINTEM FIRMA CARE CONSTRUIM CASE DIN LEMN SISTEM NORD AMERICANE SI ORCE CASE DIN CARAMIDA SI BECEA SI SINT INTERESAT SA VA CONSTRUIESC MARSADA DACA DORITI VA ROG SA IMI DATI UN MESAJ SAU UN TELEFON0765965238 DACA DORITI SA STITI CA PRET MATERIALE FARA SA VAD SCHITA 2CAMERE BAIE BUCATARIE HOI PLUS BALCON PRET MATERIALE CAM UNDEVA LA 4000 DE EURO PLUS MANOPERA 2000EURO ACESTE PRETURI SINT FARA SA FAC UN DEVIZ INCAZ CA AVETI O SCHITA CA SA O POT VEDEA VA ROG SA MIO TRIMETETI VA UREZ O ZI BUNA

sunt alex si daca numele sunt compatibile daca sunati cu siguranta putem face treaba 0722148503

Buna ziua sintem o societate comerciala din Harghita construim case ,ville mansardari din lemn la cheie! Daca aveti o schita sau un desen si ne puteti trimite pin email sa pot sa fac un deviz complet. email gerendahazak@freemail.hu
Tel; 0744 207 743. Multumesc cu stima!

Oferiti foarte putine detalii, nici macar o dimensiune…am observat multe persoane car vor sa stie cat costa o lucrare, fara sa ofere baza de calcul….
suntem constructori si ne trebuiesc o multime de date pentru a pute sa va oferim un raspuns corect.
Daca doriti sa faceti acea mansarda inseamna ca aveti un plan al acelei mansarde, si in afara de asta detalii, despre pardoseli, placari pereti, planuri instalatii electruce si sanitare.
Mai glumesc uneori, cand mi se cer ofete fara baza, comparand cu un croitor caruia ii spui la telefon ca ai doua maini doua, picioare, un gat si sa ii comanzi un costum care sa vina turnat…e imposibil fara masuri.
Trimiteti la toti care solicita aceste planuri si detalii pentru a putea sa primiti un raspuns corect care sa nu va induca in eroare.
mail aduncaalex@gmail.com

Bună ziua ma numesc vasile baies sunt constructor de 20 de ani şi aş putea sa va spun un pret de 120 euro mp la roşu material şi manoperă sau 250 EURO mp la cheie. Mai multe detalii va rog a ma contacta tel la nr de0746 726 927 sau 0748 611 275

SC.Lazar Total C-tii
Presteaza servicii de constructii case- vile- la rosu sau la cheie, mansardari case
la rosu sau la cheie, acoperisuri case,instalatii sanitare, instalatii electrice, detalii email.lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766813228

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *